E
emirhandkk
Ziyaretçi
Simitci'de somunu dolar ile alıyor demi.
Kafan pırıl pırıl tebrik ediyorum seni. Biz zaten herşeyi TL ile alıyoruz ne gerek var Dolar artmış artmamış bizene değil mi?İhracat ve itharat ile uğraşmıyorsan dolar ile ne işin olur.
Bazı insanlar gelmiş adam simitci sokak'ta simit satıyor gelmiş dolar 5 tl oldu artık yaşanmaz diyor.
Simitci'de somunu dolar ile alıyor demi.
İyilikle yaklaşın kazanın çocukları bunlar cahil çevrelerinden gördüklerini yansıtıyor.Kafan pırıl pırıl tebrik ediyorum seni. Biz zaten herşeyi TL ile alıyoruz ne gerek var Dolar artmış artmamış bizene değil mi?![]()
CHP'ye komünist dedikten sonra okumayı bırakmıştım konuyu. Her Sol kavramını taşıyan şeyin komünist olduğunu düşünüyor millet artık. O zaman bende her Sağ kelimesinin duyduğumda faşist diyeyim oldu mu şimdi?Yaralıyüz ideolojiye girip de ayrım yapma komünizm e laf atmaya çalışma sana sadece gülerim
Git Almanya'da 1500 euro'da aşağı işe yakın ev bul sensin. Sadece bu kısmı okudum ve cevap verdim gerisini okumadım işim var. Ben ilgilenmiyorum nereye gidersen git kafanda bitirmişsen ama kendine yazık edersin hayatında mahvolur diye dedim. Bu millete iyilik yaramıyor.Yaralıyüz sen ne biliyorsun da böyle konuşuyorsun asgari ücret ile geçim kolay mı sanıyorsun Türkiye de tek bir kişi asgari ücret ile nasıl geçinir nasıl birikimi olur sen herhalde zengin aile çocuğusun orda Almanya’da yaşayan bir insan asgari ücret ile bile en pahalı telefonu alırken burda 5 ay çalışıp anca alabiliyor kısaca bunu düşün et fiyatları yeme içime fiyatları uçmuş gidiyor Türkiye de yaşanılacağı bitmiştir.Neden Avrupa da Almanya’da yaşanların %90 nın durumu iyi adamlara insan gibi davranıp bakıyorlar çalışma saatleri belli demin bir arkadaşın dediği İsveç de çalışma saati 6 saat miş siz Avrupa ile Türkiye yi bir edemezsiniz kıyaslayamazsınız Avrupa birliği neden giremiyor girse Türkiye de insan sayısı öyle düşerki hepsi başka ülkelere göç eder siz bir kere Türkiye’nin yaşamını araştırın hayata iyi bakın derim
Yaralıyüz ideolojiye girip de ayrım yapma komünizm e laf atmaya çalışma sana sadece gülerim
Yaralıyüz az biraz haberleri izleseniz az biraz takip etseniz türkiye yi de avrupayı da böyle konuşmazsınız belki haberiniz var ama ayrımcılık yapamayacağım gelmişsiniz buraya herhalde bu düzen de ne kadar işsiz var haberiniz var mı işçi olanlar bile geçinemiyorlar haberiniz var mı az araştırın bilgi öğrenin o dışarıdaki Avrupalı insanlar bizim bazı insanlarımızdan iyiler şunu da diyeyim avrupaya insanlarımız yıl 2018 olmuş daha neden gitmek istiyorlar onu düşünün çünkü oranın parası yaşamı iyi olup gidip kazanıp ailesine para göndermek için birde oranın düzeni ile bura bir olmaz kısaca şunu diyeyim bilgi öğrenin araştırın geri kalmayalım lütfen
En iyisi orada bir tane Alman hatun bulmak.Türkiye'de politik bir sorununuz varsa ya da azinlik oldugunuz icin eziliyorsaniz ve bunu Alman mahkemelerine ispat edebilirseniz iltica edebilirsiniz. Kabul olur mu? orasini bilmem iste![]()
Teknoloji sayfası burası ideoloji tartışma değil o da ayrı bir konu.
En iyisi orada bir tane Alman hatun bulmak.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.