GeForce NOW Almaya değer mi?

Teşekkür ederim açıklamalarınız için, evet geforce now kütüphanesini kontrol ediyorum.

VPN ile al TR serverleri rezalet RTX deyip GTX 1050 Ti ekran kartıyla oynatıyor bir de HDD paramızla alay ediyorlar.

VPN ile al TR serverleri rezalet RTX deyip GTX 1050 Ti ekran kartıyla oynatıyor bir de HDD paramızla alay ediyorlar.

GTX 1050 gelirse direk çık oyundan 2. girişinde RTX 2080 verir çok zor bir şey değil çok abartıyorlar. Eski sorunları bilmem ama bence şu an gayet iyi.

Bu ara 6 saatlik oturum süresi ve 200 saat oynama sınırı çıkmış. 6 saatlik oturum süresi hiç önemli bir şey değil eğer hayatsız değilsen 6 saat boyunca hiç çıkmadan oyun oynamazsın zaten. Çık gir yapınca o süre sıfırlanıyor zaten. Yalnız 200 saat oynama sınırı sana sorun çıkarır mı bilmem. Aylık 200 saat oyun oynama hakkın var. Güne bölersek yaklaşık 7 saat oluyor fakat bunu tek oturuştada bitirebilirsin sana kalmış. İkisi de sorun olmayacak konular bence bu konuda da bilgilendirmek istedim.

Son düzenleme:

Onun yerine TR'den GeForce NOW alınmaz hem 1.5-2kat pahalı hem de rezil oluyoruz.

Onun yerine TR'den GeForce NOW alınmaz hem 1.5-2kat pahalı hem de rezil oluyoruz.

Hocam TR'den bence GeForce NOW alınmaz diyemeyiz ama burada yurt dışı hizmetinin çok daha iyi olduğunu kabul edebilirim. Ama VPN ile alınca oyunda takılmalar yaşayabilir ondan ben TR'yi savundum ama kesinlikle yurt dışı sistemi daha iyi o tartışmasız bir gerçek.Trnin daha pahalı olduğunu bilmiyordum bu ara.

VPN ile oynamıyorsun ücretli abonelik aldığında VPN gerekmiyor, ücretsiz abonelik ile oynuyorsa da sıraya girdikten sonra VPN kapatabilir. TR ile arasında en fazla 20-30 ms fark olur ki bu da rekabetçi oyunlar dışında hissedeceğin bir rakam değil.

Hocam VPN olayını çok bilmiyordum eğer cidden takılma yaşamıyorsa kesinlikle öyle alsın yurtdışındaki kartlar çok daha iyi geliyor.

Onun yerine GeForce NOW'un yabancı sunucusunda oynayın, bedavaya oynarsınız. Para ile satın almaya değeceğini düşünmüyorum çünkü sunucuları gerçekten kötü, sponsorlarına inanmayın. GTX 1060 gibi kart veriliyor hâlâ.

GeForce'nin alternatifi çıkmış daha iyiler diyorlar ismini bilmiyorum biraz araştırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…