Hocam eğer internetiniz iyi ise(0 gecikme için Ethernet kablosu bağlamanızı öneririm.)Ping sorunu yaşamazsınız. RTX özelliği olan oyunlarda zaten size RTX 2080 ekran kartı veriyor. Zaten GTX 1060 verirse çık gir yaparsınız verir RTX 2080.Türk sunucuların kötü denmesinin 2 sebebi var. İlk olarak eskiden yaşanan sunucu problemleri. Eskiden premium alsanız bile sıra bekleyebiliyordunuz. Fakat artık o problem kalktı. Sıra beklemezsiniz.(1 ay kullandım ve hiç sıra beklemedim.)2. olarak da TR serverinde verilen ekran kartının diğerlerine göre biraz daha düşük olması. Mesela ABD serverlarında RTX 4080 bile veriyorlarmış. Ama bence RTX 2080'i yeterli buluyorsanız(bence gayet yeterli bir ekran kartı)sorun yaşamazsınız. Yalnız önerim oynayacağınız oyunların GeForce NOW kütüphanenizde bulunduğuna bakın. Her oyunu kütüphanede olmuyor. Onun dışında bir sorun yaşamanız düşük. Bu arada bence VPN açmayın oyunlarda takılmalar yaşayabilirsiniz inanın bana TR serveri eskisi gibi kötü değil sunucu sayılarını bayağı arttırdılar.(biraz uzun konuştum fakat sonucta 340 TL'lik bir hizmet alacaksınız tam emin olmanız için
)