GeForce NOW Almaya değer mi?

Ekran kartımı başka bir sisteme geçireceğim, yaklaşık 1 ay kadar ekran kartsız kalacağım. Akşamları 3-4 saat hikayeli oyun oynamak için 1 aylık GeForce NOW almak mantıklı mı?
100/10 fiber Superonline kullanıyorum, Eylül ayı boyunca internet hızımı 1000/1000 download upload şeklinde veriyor Superonline. Sizce mantıklı olur mu? 340TL ödeyerek.

Hocam geçen ay GeForce NOW almıştım ve şunları diyebilirim. Eğer kütüphaneniz bolsa böyle oynayabileceğiniz kütüphanenizde güzel oyunlar varsa alabilirsiniz. Yaklaşık 150 tane falan ücretsiz oyun var zaten onlardanda CS, Fortnite, Dota, Overwatch, Apex falan oynarsınız gerisi boş. Ama eğer kütüphanenizde bol oyun varsa kesinlikle alınır bence. Türkiye sistemi rezalet diyenlere pek aldırış etmeyin bence evet eskiden sunucu sıkıntıları vardı para versen bile sıra bekliyordunuz o olay kalktı merak etmeyin direk girersiniz hiç beklemeden oyunlara. Verdiği sistemler olarak genel olarak ya GTX 1060 ya da RTX 2080 veriyor. CTRL+n yaparsınız oyuna girerken eğer GTX verirse bir çık gir yaparsınız zaten RTX 2080 verir. Ama almadan önce oynadığınız oyunlar GeForce nowda var mı ona bakın sonra sıkıntı çıkmasın. Yani kısaca eğer kütüphanenizde eğlenebileceğiniz güzel oyun varsa bence 340 TL gözden çıkarılabilir. Biraz uzattım tam emin olmanız için kusura bakmayın:)

@ismetcelal33 GTX 1060 muhabetinin doğruluğunu emin bulamıyorum ben aylarca Geforce Now kullandım bana hiç 1060 atmadı ve her zaman ultra ayarlarda Cyberpunk tarzı oyunlar oynadım. GTX 1060 belki nadir kullanılan oyunlar için geçerlidir.
RTX özelliği olan oyunlarda zaten %100 RTX 2080 veriyor.

Türkiye sunucuları rezalet, ancak internetin iyi bence 1 aylık VPN ile al. Zaten VPN ile bile iyi olmaz ise hiç alma, sonuçta TR sunucuları da rezalet.

RTX 2080 ile zaten her oyunu rahat oynarsın. Bir de zaten ekran kartı ne olursa olsun akışı 60 FPS veriyor. Sen 200-300 FPS alsan bile akış genel olarak 60 FPS oluyor.

Türk sunuculara kötü deme sebebi ping vs. mi yoksa sistemlerden dolayı mı acaba? O da aklıma takıldı şimdi.

Hocam eğer internetiniz iyi ise(0 gecikme için Ethernet kablosu bağlamanızı öneririm.)Ping sorunu yaşamazsınız. RTX özelliği olan oyunlarda zaten size RTX 2080 ekran kartı veriyor. Zaten GTX 1060 verirse çık gir yaparsınız verir RTX 2080.Türk sunucuların kötü denmesinin 2 sebebi var. İlk olarak eskiden yaşanan sunucu problemleri. Eskiden premium alsanız bile sıra bekleyebiliyordunuz. Fakat artık o problem kalktı. Sıra beklemezsiniz.(1 ay kullandım ve hiç sıra beklemedim.)2. olarak da TR serverinde verilen ekran kartının diğerlerine göre biraz daha düşük olması. Mesela ABD serverlarında RTX 4080 bile veriyorlarmış. Ama bence RTX 2080'i yeterli buluyorsanız(bence gayet yeterli bir ekran kartı)sorun yaşamazsınız. Yalnız önerim oynayacağınız oyunların GeForce NOW kütüphanenizde bulunduğuna bakın. Her oyunu kütüphanede olmuyor. Onun dışında bir sorun yaşamanız düşük. Bu arada bence VPN açmayın oyunlarda takılmalar yaşayabilirsiniz inanın bana TR serveri eskisi gibi kötü değil sunucu sayılarını bayağı arttırdılar.(biraz uzun konuştum fakat sonucta 340 TL'lik bir hizmet alacaksınız tam emin olmanız için:))

Yurt dışı olarak nasıl alacağım bir rehber vs. var mıdır?
Bu konuda bir rehberim mevcut bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı