GeForce NOW Almaya değer mi?

Onun yerine GeForce NOW'un yabancı sunucusunda oynayın, bedavaya oynarsınız. Para ile satın almaya değeceğini düşünmüyorum çünkü sunucuları gerçekten kötü, sponsorlarına inanmayın. GTX 1060 gibi kart veriliyor hâlâ.

Ben 120TL'e aldıgım zamanlar RTX veriliyordu şimdi bozdular.

@SeyitAli253, emin misiniz? Çünkü o zamanlarda ben de kullandım ve GTX 1060 verdiği oyunlar da vardı. Örneğin Witcher 3 gibi bir oyuna şaka gibi 1060 vermişti. :)

@SeyitAli253, emin misiniz? Çünkü o zamanlarda ben de kullandım ve GTX 1060 verdiği oyunlar da vardı. Örneğin Witcher 3 gibi bir oyuna şaka gibi 1060 vermişti. :)

Yapacak bir şey yok Turkcell ile anlaşmakta hata yaptılar Turkcell kendi halkını 1 gün dolandırmazsa iflas eder.

@SeyitAli253, bir müddet GeForce NOW'u ben de kullandım ve gerçekten verdiği hizmetten hiç hoşnut kalmamıştım. Cyberpunk 2077 gibi bir oyuna da GTX 1060 vermişti.

@ismetcelal33 GTX 1060 muhabbetinin doğruluğunu emin bulamıyorum. Ben aylarca GeForce NOW kullandım, bana hiç 1060 atmadı ve her zaman Ultra ayarlarda Cyberpunk tarzı oyunlar oynadım. GTX 1060 belki nadir kullanılan oyunlar için geçerlidir.

Her oyuna veriyor. Siz şanslısınız diye herkes aynı durumda değil. Saçma sapan oyunlarda 1060 veriyor ve 30 40 FPS oyun oynuyoruz. Bilinen bir sorun bu. Öznel bir kavram değil yani. Bana mesela defalarca 1060 verdi Cyberpunk oyunu için. Performansı siz düşünün.

Konu içinde, VPN açarak yurt dışı sunucusundan alın. Türkiye'de ki rezalet hizmete para vermeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı