GeForce NOW Almaya değer mi?

Ben 120TL'e aldıgım zamanlar RTX veriliyordu şimdi bozdular.

@SeyitAli253, emin misiniz? Çünkü o zamanlarda ben de kullandım ve GTX 1060 verdiği oyunlar da vardı. Örneğin Witcher 3 gibi bir oyuna şaka gibi 1060 vermişti.

@SeyitAli253, emin misiniz? Çünkü o zamanlarda ben de kullandım ve GTX 1060 verdiği oyunlar da vardı. Örneğin Witcher 3 gibi bir oyuna şaka gibi 1060 vermişti.

Yapacak bir şey yok Turkcell ile anlaşmakta hata yaptılar Turkcell kendi halkını 1 gün dolandırmazsa iflas eder.

@SeyitAli253, bir müddet GeForce NOW'u ben de kullandım ve gerçekten verdiği hizmetten hiç hoşnut kalmamıştım. Cyberpunk 2077 gibi bir oyuna da GTX 1060 vermişti.

Aklıma bir şey takıldı da, Game Pass'de Far Cry 6 mevcut ama geforce now üzerinde sadece Ubisoft Connect ve Steam var. Gamepass ile oynamaya müsait değil mi acaba?

Steam'de oyunun varsa olabilir. Yoksa bilemem.

Her oyuna veriyor. Siz şanslısınız diye herkes aynı durumda değil. Saçma sapan oyunlarda 1060 veriyor ve 30 40 FPS oyun oynuyoruz. Bilinen bir sorun bu. Öznel bir kavram değil yani. Bana mesela defalarca 1060 verdi Cyberpunk oyunu için. Performansı siz düşünün.

Konu içinde, VPN açarak yurt dışı sunucusundan alın. Türkiye'de ki rezalet hizmete para vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…