Alnımda şiddetli bir ağrı var

Katılım
1 Aralık 2018
Mesajlar
6.140
Makaleler
1
Çözümler
19
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Erciyes yolundan araçla eve dönmekteyim, sabah da aynısı oldu araçtan indikten 30 dakika sonra geçti. Şuan tekrar Erciyes yolunda olduğumdan dolayı yine ağrı başladı.
Bu ağrıyı ilk defa hissediyorum, sanki basınçtan dolayı beynim alnımdan çıkacak. O derece bir ağrı var şuan, iğne batması gibi de tam tarif edemiyorum. Hangi bölüme gitmeliyim bu durumda? Başına gelen var mı?
Erciyes yolunda kulaklar tamamen kapanıyor bu arada basınç yüzünden, daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Git gide artıyor şuan, korkuyorum bir şey olacak diye.
Edit: Araçtan indim ve yürüyorum, ağrının şiddeti azalmaya başladı.
 
Son düzenleme:
Gözünüzde problem olabilir mi? Onun dışında basınç dışında başka bir şey aklıma gelmiyor.
Hayır farklı problemim yok, sadece sanki beynim içerde basınçtan büyüyüp, alnımdan çıkacakmış gibi bir ağrı oluşmuştu, şuan yürüyorum pek ağrı kalmadı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı