Technopat haricinde pek bakmıyorum hocam bende Türk kanallarına, hep bir sponsorluk hep yanıltıcılık durum var gibi.Ben de güvenmiyorum sanki bir sponsorluk var gibi geldi.
Alpha'nın ekranı pek iyi değil, Photoshop için iyi olmayabilir. Fenix'in ekranı hakkında bilgim yok maalesef, GameGaraj'a sormak lazım.Ya aslında karışık çünkü Adobe uygulamaları da kullanıyorum ve bir yandan oyunda oynuyorum.
AMD çalışanı falan değilim, kullananların yorumuyla bunu söylüyorum. Darboğaz yapıyor demedim, ısındığı için Throttle yapıyor dedim. İçindeki donanıma göre yorum yapacaksak millet Legion 5 4800H 2060 alacağına ASUS TUF A15 4800H 2060 alsın, ikisi de iyi ürünler olmuş oluyor dediğnize göre. Dell'in G serisi ısındığı için tercih edilmiyor.Atılan videodaki cihazların işlemcileri aynı. Ayrıca darboğaz yaptığını nereden çıkardın? RDR2 ultra'da neyin darboğazından bahsediyorsun?
5600M, 2060'dan bile zayıf bir kart. Kabul etmek zor olmamalı. AMD çalışanı mısın?
Soğutucu+undervolt ile çözülür tahminimce. GameGaraj iade alırken sorun çıkartmaz zaten tahminimce, memnun olmazsanız iade edersiniz.Hocam işlemci ısınıyor falanda undervolt çözüm olmaz mı?
Soğutucu+undervolt ile çözülür tahminimce. GameGaraj iade alırken sorun çıkartmaz zaten tahminimce, memnun olmazsanız iade edersiniz.
Throttle CPU için de kullanılıyor. Bu "ısındığı için" kısmını başta ekleseydin çok daha kolay olurdu.Darboğaz yapıyor demedim, ısındığı için Throttle yapıyor dedim.
ASUS TUF serisi hakkında da her yerde yanıyor diyorlar.İçindeki donanıma göre yorum yapacaksak millet Legion 5 4800H 2060 alacağına ASUS TUF A15 4800H 2060 alsın, ikisi de iyi ürünler olmuş oluyor dediğnize göre. Dell'in G serisi ısındığı için tercih edilmiyor.
Hocam Alpha 15 kullanıcısıyım RX5600M üstteki arkadaşların dediği gibi ham olarak 2060 Mobile ile kafa kafaya gözükse de arkadaşımın ASUS G512lv-hn238-gaming I7-10870h 16gb 512gb Ssd Rtx2060 15.6" Fhd 144hz Dos Taşınabilir Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol Laptop'u ile karşılaştırdığımda oyunlarda 10 hatta 15-20 FPS daha geride olduğu bile oldu. Bunların dışında driverleri gerçekten sorunlu her güncellemede bir siyah ekran bir gri ekran sürekli bir sorun aldığınıza pişman ediyor. Fenix alın geçin kafanız rahat etsin en azından.
Throttle CPU için de kullanılıyor. Bu "ısındığı için" kısmını başta ekleseydin çok daha kolay olurdu.
ASUS TUF serisi hakkında da her yerde yanıyor diyorlar.
Throttle yok üründe. Bağlantıda her açıdan detaylı şekilde incelenmiş bir ürün. İçindeki 5600M 3DMark testlerinde 2060'ın bariz önünde gitse de oyun testlerinin çoğunda bir tık geride kaldığı yazılmış. 2060'dan güçlü olduğu falan yok 5600M'in, denk kartlar denebilir en fazla.
Ayrıca 2060 verimlilik olarak, tükettiği güce oranla verdiği performans olarak, 5600M'in önünde. Laptopta çok önemli konulardan birisi.
Going all in on AMD: Dell G5 15 Special Edition Radeon RX 5600M Laptop Review
It's not the quietest or best-looking gaming laptop out there, but $860 USD for GeForce RTX 2060-level graphics and Core i7-like performance is hard to argue with. The value of the all-AMD G5 15 Special Edition is impressive.www.notebookcheck.net
Denk denebilir yazdım ben de. Konuda bazı arkadaşlar 5600'ün 2060'dan güçlü olduğunu, 2070 ve 2060 arasında olduğunu iddia ediyorlar.Bu yüzden ikisi birbirine denktir demekte ben bir sakınca bulmuyorum. Fikirler kişiden kişiye değişir.
BF5 baz alınması gereken bir test değil. Bendeki ACER Predator modelinde ekran kartı 70 derece, işlemci 80-85 derece olmasına rağmen oyun CPU'yu da GPU'yu da kullanmayı reddediyor. Technopat'ın 2060/2070 laptop incelemelerine bakarsan görürsün, GPU kullanımı %70 görmüyor.Aynı oyunda Jarrod testlerine göre 2060 115W ortalama 90,2070 Max-Q ise 95-97 FPS bandında idi.
Denk denebilir yazdım ben de. Konuda bazı arkadaşlar 5600'ün 2060'dan güçlü olduğunu, 2070 ve 2060 arasında olduğunu iddia ediyorlar.
BF5 baz alınması gereken bir test değil. Bendeki Acer Predator modelinde ekran kartı 70 derece, işlemci 80-85 derece olmasına rağmen oyun CPU'yu da GPU'yu da kullanmayı reddediyor. Technopat'ın 2060/2070 laptop incelemelerine bakarsan görürsün, GPU kullanımı %70 görmüyor.