Çözüldü Alt+F4 seçenek değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jack Lector

Kilopat
Daha fazla  
Selam dostlar, nasıl becerdim hiçbir fikrim yok, bilgisayara alt+F4 çekip kapatmak için açılan menüde "kullanıcı değiştir" seçeneği çıkmaya başladı. Bunu nasıl değiştirebilirim eskiden olduğu gibi "bilgisayarı kapat" seçeneğiyle. Resim olarak ekliyorum yardım edebilirseniz çok mutlu olurum, internetten bir yerde okudum, 2 3 video da seyrettim ama anlayamadım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    12,7 KB · Görüntüleme: 411
Çözüm
  • 1 Adım: PC Onarım ve Doktoru İndirme Aracı'nı indirin (Windows 10, 8, 7, XP, Vista - Microsoft Altın Sertifikalı).
  • 2 Adımı: “Taramayı Başlat”PC sorunlarına neden olabilecek Windows kayıt defteri sorunlarını bulmak için.
  • 3 Adımı: “Hepsini tamir et”Tüm sorunları düzeltmek için.
  • Win + R tuşlarına bastığınızda, Yürüt iletişim kutusu belirir. Regedit yazın ve enter tuşuna basın. Regedit_run
    Kayda gidin:
    • HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advanced
  • Genişletilmiş kayıt defteri ağacını sağ tıklatın ve Yeni'yi tıklatın. Şimdi DWORD değerini (32 bit) seçin.
  • Start_PowerButtonAction olarak adlandırın. Durdur iletişim kutusundaki varsayılan eylemi kontrol eder.
  • Yeni oluşturulan dword'u çift tıklayın.
  • Şimdi 2 değerini girin, böylece "Kapat" varsayılan eylem olur. Ondalık nokta olarak Taban'ı seçin.
Bakabilirsiniz: Alt + F4 İletişim Kutusunda Varsayılan Kapatma Seçenekleri Nasıl Değiştirilir - Windows Bülten Eğiticileri

Technopat Haberler

Geri
Yukarı