Çözüldü Alt komşunun DS3'ü evdeki PlayStation 3'ü açıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CHRİS W4LKER

Decapat
Katılım
5 Mayıs 2021
Mesajlar
2.990
Çözümler
10
Arkadaşlar konuyu tamamen okuyun başlıktan "Ne diyor l4n bu?" diyebilirsiniz çünkü (Bu parantez içini sonradan yazıyorum tamam moderatörler başlığı düzeltti, artık başlık saçma gelmez) :D Şimdi bizim bir PS3 Super Slim var. Super Slim modellerde biliyorsunuz DS3 kolunun orta tuşuna basınca kol otomatik olarak PS3 cihazını açıyor. Bizim alt komşularımız bizim gibi PS3 Super Slim almışlardı 5-6 ay önce. Sıkıntı yoktu normalde. Bizim 2 onların 2 kolu var. Onlar aşağıdan kendi kollarını bizim eve getirdiler. 4 kişilik oyun oynayabilmemiz için. Biz şarj kablosuyla onların kolunu bizim cihaza algılattırdık. Yani artık o kolla bizim cihazda da oynanabiliyor. Ancak şöyle bir sorun oluştu. Biliyorsunuz en başta demiştim orta tuşa basınca otomatik cihaz açılıyor diye :D 1 saat önce alttan komşular orta tuşa basarak kendi PS3'lerini açtılar. Sorun onların kendi cihazlarını açmaları değil. Onların cihazlarıyla beraber bizim cihaz da çalışmaya başladı. Onların kolunu bizim cihaza da algıladığımız için oluştu bu sorun. Onlar alttan her orta tuşa basıp açtığında bizim cihazda açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz :D? @Furkan17TR @Cruslan
 
Çözüm
Kendi kollarını kendi PS'lerine kabloyla bağlayıp orta tuşa bastıklarında kendi konsollarıyla eşleşecek ve sizin konsolunuz açılmayacaktır.
Arkadaşlar konuyu tamamen okuyun başlıktan "ne diyor l4n bu?" diyebilirsiniz çünkü :D şimdi bizim bir PS3 Super Slim var. Super Slim modellerde biliyorsunuz DS3 kolunun orta tuşuna basınca kol otomatik olarak PS3 cihazını açıyor. Bizim alt komşularımız bizim gibi PS3 Super Slim almışlardı 5-6 ay önce. Sıkıntı yoktu normalde. Bizim 2 onların 2 kolu var. Onlar aşağıdan kendi kollarını bizim eve getirdiler. 4 kişilik oyun oynayabilmemiz için. Biz şarj kablosuyla onların kolunu bizim cihaza algılattırdık. Yani artık o kolla bizim cihazda da oynanabiliyor. Ancak şöyle bir sorun oluştu. Biliyorsunuz en başta demiştim orta tuşa basınca otomatik cihaz açılıyor diye :D 1 saat önce alttan komşular orta tuşa basarak kendi PS3'lerini açtılar. Sorun onların kendi cihazlarını açmaları değil. Onların cihazlarıyla beraber bizim cihaz da çalışmaya başladı. Onların kolunu bizim cihaza da algıladığımız için oluştu bu sorun. Onlar alttan her orta tuşa basıp açtığında bizim cihazda açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz :D? @Furkan17TR @Cruslan

Tam emin değilim şu an PS3 takılı olmadığı için bakamıyorum ama ayarlarda bağlı cihazlar gibi bir bölüm olacaktı galiba oraya bakarsanız belki sorunu çözebilirsiniz.
 
Kendi kollarını kendi PS'lerine kabloyla bağlayıp orta tuşa bastıklarında kendi konsollarıyla eşleşecek ve sizin konsolunuz açılmayacaktır.
Bunu bir onlara gidip söyleyeyim. Denedikten sonra işe yarayıp yaramadığını yazarım buraya, sağolun.
 
Bunu bir onlara gidip söyleyeyim. Denedikten sonra işe yarayıp yaramadığını yazarım buraya, sağ olun.

Eğer sizin cihaz açılıyorsa sizin cihazınızdan yapmanız lazım ayrıyeten üstteki arkadaşın dediği gibi USB ile bağlayıp PS3 açıkken DS3'ü açmanıza rağmen sorun oluyorsa dediğimi deneyin.
 
Kendi kollarını kendi PS'lerine kabloyla bağlayıp orta tuşa bastıklarında kendi konsollarıyla eşleşecek ve sizin konsolunuz açılmayacaktır.
Düzenleme: Hocam çok teşekkür ederim sorunumuz çözüldü. Dediğiniz gibi şarj kablosuyla kolları onların kendi cihazına bağlayıp eşleştirdik. Artık orta tuşa basınca bizim cihaz açılmıyor. Tekrardan teşekkür ederim, konu kilitlenebilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı