Eskiden olmayan sorun bu günden itibaren olmaya başladı. Oyundayken alt + Tab yapınca ekran kartım ısınmaya başlıyor ve cızırtı sesi geliyor. Videoya çektim ama pek duyulmuyor. İnanın bu ses videodakinden daha fazla çıkıyor. Yardımcı olabilecek birileri el atarsa çık ama çok sevinirim
Eskiden olmayan sorun bu günden itibaren olmaya başladı. Oyundayken alt + Tab yapınca ekran kartım ısınmaya başlıyor ve cızırtı sesi geliyor. Videoya çektim ama pek duyulmuyor. İnanın bu ses videodakinden daha fazla çıkıyor. Yardımcı olabilecek birileri el atarsa çık ama çok sevinirim
Umarım sorun oyundadır. Ekran kartım yeni. Umarım donanımsal sorunu yoktur.
Zaten valorant yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. 4 kere mavi ekran yedim. Şimdide bu sorun çıktı.
Oyun açıkken alt + tab yaptığın zaman oyunu ekran kartı işlemeye devam eder o yüzden arka planda oyun açıkken ısınması gayet normal ses olayına gelince sadece valorantta mı oluyor?
Oyun açıkken alt + Tab yaptığın zaman oyunu ekran kartı işlemeye devam eder o yüzden arka planda oyun açıkken ısınması gayet normal ses olayına gelince sadece Valorant'ta mı oluyor?
Evet GTA V'de Fortnite'de denedim. Sorun olmadı. Bir tek Valorant'ta oluyor. Açıkçası Valorant'ı oynamaya devam etmek istiyorum. Ama tedirgin oluyorum. Oyuna para yatırdım.