Alt+Tab menüsünde isimsiz pencere

GOKBERKg16

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G15
RTX 3050 4GB
AMD RYZEN 7 6800HX
500 GB SSD
4800Mhz 16GB RAM
WİN 11
Meslek
Fen Lisesi Öğrencisi
Bilgisayarımı kullanalı 3-4 ay oluyor ve bu sorun olmaya başladı. Nasıl çözeceğim bilmiyorum. Benim gibi bu sorunla karşılaşanlar da var ama çözüm bulamadım. Kapatabiliyorum ama bir sonraki açışımda tekrar açılıyor, başladığımız yere dönüyor.

Ekran görüntüsü 2021-05-25 110710.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı pencereyi yine isimsiz bir şekilde Görev Çubuğunda da görebiliyor musunuz yoksa sadece Alt + Tab için mi geçerli? After yazısını siz mi eklediniz?
Benzer bir sorunu laptopun pili azaldığında yaşıyorum, Windows pil azalıyor diye uyarı göstermek için bu tarz bir pencere oluşturuyor ama uyarıyı kapattıktan sonra pencere kalıyor. Bilgisayarınızla birlikte başlayan bir programa ait olabilir. Açılış programlarını kontrol edin.

Aynı pencereyi yine isimsiz bir şekilde görev çubuğunda da görebiliyor musunuz yoksa sadece alt + Tab için mi geçerli? After yazısını siz mi eklediniz?
Benzer bir sorunu laptopun pili azaldığında yaşıyorum, Windows pil azalıyor diye uyarı göstermek için bu tarz bir pencere oluşturuyor ama uyarıyı kapattıktan sonra pencere kalıyor. Bilgisayarınızla birlikte başlayan bir programa ait olabilir. Açılış programlarını kontrol edin.

Boş isimli bir uygulama yok görev yöneticisinde, sadece Alt+Tab'da var. O resim benim PC'den değil ama aynısı diye onu koydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı