Alt+tab sonrası gelen mavi ekran sorunu

KeremBulut

Hectopat
Katılım
10 Nisan 2020
Mesajlar
449
Çözümler
5
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 1 hafta önce bu hatayı League of Legends oynarken almıştım, buradaki bir arkadaş oyundan dolayı demişti. Laptopumu harici bir monitöre bağlayıp masaüstü gibi kullanıyorum. Kendi ekranını kullanmıyorum. Şimdi de az oyunda neler olmuş diye Fortnite'a girdim ve 1 hafta önce olduğu gibi Alt+Tab atarken mavi ekran verdi.

Sistemim: HP 1BV33EA
Mavi ekran kodu: VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR.
Minidump dosyası: Minidump
 
Aynı sorun bende de mevcut, dün windowsa büyük bir güncelleme geldi mavi ekran hataları ile ilgili ve başka problemler ile ilgili. Ben monitör ile laptopun bağlantısını kestim sürekli öyle mavi ekran yemek zararlı laptopun ekranını kullanıyorum bir daha denemedim ama dün gelen güncellemeden sonra bir kez daha deneyeceğim.
 
Ben güncellemeyi yapmamışım yapayım da deneyeyim o zaman. Ama sadece belirli oyunlarda oluyor. Mesela CS:GO'da istediğim kadar Alt+Tab atıyorum fakat LoL veya Fortnite'da Alt+Tab atınca mavi ekran veriyor.
 
Bazı oyunlarda bende de mavi ekran vermiyor alt tab yapınca ama lolde ve battlefield da bu sorun ile karşılaştım şimdilik denemedim daha sizde durum güncellemeden sonra nasıl?
 
Forumda bir arkadaş driverlar ile ilgili sorun olduğunu, eski driverlara dönünce sorunun çözüldüğünü söylemişti. Fakat ben denemedim eski driverlara geçmek istemediğimden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı