Emrekibarr
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci,Antrenör,Spor Bilimci
Mevcutta ASUS DSL N16 modemim var 10 senelik artık miladını doldurdu. 6-7 saat açık kalınca CRC hataları fırlıyor, ısınıyor 14-20 saat açık kalınca internet sinyalini kesiyor resetleyip açınca düzeliyor. Alt yapımda sıkıntı yok saha dolabına oldukça yakınım.
4 adet modem belirledim hangisini alayım? Benim için önemli olan kararlı çalışması, bizim altta çay ocağı var maçları izlerken Beinconnett'den sıkıntı yaşatmayacak şekilde evde de 2-3 cihaz bağlı olacak.
1) TP-Link Archer VX1800v Wi-Fi 6
2) Keenetic hopper DSL AX1800.
3) TP-Link Archer VR2100.
4) TP-Link Archer VR600.
Altyapı maksimum 128 Mbps destekliyor, benim internet paketi 75 Mbps oldukça stabil bağlantım var tek sorunum modem. Modem+router combosu yapmayı düşünüyorum sorun çıkarmadan bir 10 sene daha dayanacak modem olsun yeter.
4 adet modem belirledim hangisini alayım? Benim için önemli olan kararlı çalışması, bizim altta çay ocağı var maçları izlerken Beinconnett'den sıkıntı yaşatmayacak şekilde evde de 2-3 cihaz bağlı olacak.
1) TP-Link Archer VX1800v Wi-Fi 6
2) Keenetic hopper DSL AX1800.
3) TP-Link Archer VR2100.
4) TP-Link Archer VR600.
Altyapı maksimum 128 Mbps destekliyor, benim internet paketi 75 Mbps oldukça stabil bağlantım var tek sorunum modem. Modem+router combosu yapmayı düşünüyorum sorun çıkarmadan bir 10 sene daha dayanacak modem olsun yeter.
Son düzenleyen: Moderatör: