Altec Lansing Algk8404gr alınır mı?

Emin ol hemen alışırsın. Ben K55 gibi bir klavye almıştım (devasa bir şey) hayatımda makrolu kullanmadım ve bir kaç saat içinde alıştım. Ardında K380 aldım (küçücük şey) ve 1 saat içinde alıştım. İkisinin farkını atıyorum sana anla diye. Önerim şudur ki küçük shift diye dert etme, en geç bir kaç güne alışırsın ama o klavyeyi yıllarca kullanacaksın. Kaliteli bir şey almak daha ön planda olmalı bence.

Gamenot'u en ama en alt gibi düşün alma sıranda. Veya baktın ki istediğin gibi bir mekanik yok BENCE kaliteli bir membran alman daha mantıklı olur çünkü o mekaniğin hayrı olmaz. Ben öyle yapmıştım K55 için. Gayet de tercihimden memnunum.

Eki Görüntüle 1736958
Anladığım kadarıyla yazılımcısınız fakat büyük klavyeleri şu anda kullanmaya ortamım müsait olmadığından dolayı yarım klavyeler daha hoşuma gidiyor. Shift tuşunu dert etmiyorum fakat küçük Shift elime deymediği için büyükler bana göre değil. Gönül isterdi en sağlamından, kaliteli almayı fakat ülkemizin de şartlarından dolayı kısıtlı bütçemiz. Yine de öneriniz için sağolun.

Anladığım kadarıyla yazılımcısınız fakat büyük klavyeleri şu anda kullanmaya ortamım müsait olmadığından dolayı yarım klavyeler daha hoşuma gidiyor. Shift tuşunu dert etmiyorum fakat küçük Shift elime deymediği için büyükler bana göre değil. Gönül isterdi en sağlamından, kaliteli almayı fakat ülkemizin de şartlarından dolayı kısıtlı bütçemiz. Yine de öneriniz için sağolun.
Evet hocam yazılımla ilgileniyorum. Attığınız klavye ile attığım Logitech aynı boyutta TKL. Ama mavi switch ondan istemiyorsunuz (haklısınız). Siz bilirsiniz hocam zaten en sonunda sizin kararınız. Ben yine de bilgili olan 2 hocamı etiketleyim belki bu fiyatta önerileri olur ama zor.
@550519
@ImDominatingU

Evet hocam yazılımla ilgileniyorum. Attığınız klavye ile attığım Logitech aynı boyutta TKL. Ama mavi switch ondan istemiyorsunuz (haklısınız). Siz bilirsiniz hocam zaten en sonunda sizin kararınız. Ben yine de bilgili olan 2 hocamı etiketleyim belki bu fiyatta önerileri olur ama zor.
@550519
@ImDominatingU
Aslında attığı klavye gayet güzel ve bilinen bir markanın ürettiği klavyedir. Diğer gamenote gibi klavyelerden farkı, kaliteli olmasıdır. Örneğin o markalarda kronik sorunlar ve basmama gibi şeyler yaşanır fakat Altec Lansing'de bu durum oldukça nadir yaşanır, çünkü o fiyata kaliteyi basarlar. Forumda da araştırma yaparsanız gayet tercih edilip kaliteli olduğunu görebilirsiniz. Bu fiyat bandında bu klavye oldukça kalitelidir ama atmış olduğun Redragon (sanırsam bu red, red istemiş arkadaş) yay sorunu dışında bir sorunu yoksa daha mantıklı olur ama kronik sorunları olabilecek bir klavye, risk işi diyebilirim.
Onun dışında, bu fiyata bu klavyelerden başka klavyeler zaten yok ki olamaz da maalesef.

Aslında attığı klavye gayet güzel ve bilinen bir markanın ürettiği klavyedir. Diğer gamenote gibi klavyelerden farkı, kaliteli olmasıdır. Örneğin o markalarda kronik sorunlar ve basmama gibi şeyler yaşanır fakat Altec Lansing'de bu durum oldukça nadir yaşanır, çünkü o fiyata kaliteyi basarlar. Forumda da araştırma yaparsanız gayet tercih edilip kaliteli olduğunu görebilirsiniz. Bu fiyat bandında bu klavye oldukça kalitelidir ama atmış olduğun Redragon (sanırsam bu red, red istemiş arkadaş) yay sorunu dışında bir sorunu yoksa daha mantıklı olur ama kronik sorunları olabilecek bir klavye, risk işi diyebilirim.
Onun dışında, bu fiyata bu klavyelerden başka klavyeler zaten yok ki olamaz da maalesef.
İlk defa sizden gördüm hocam bu klavyeyi tanıtan gerçekten. Şaşırıyorum şuan da :D

Hayırlı olsun, deneyimlerini benimle de paylaşır mısın ona göre alacağım bende bunu duyduğuma sevindim :)
Klavye elime yarın ulaşıcak ben numpadli versiyonunu aldım size en fazla kısa süreli bir incelemenin sonucunu söyleyebilirim isterseniz geldiğinde

Son düzenleme:
Arkadaşım Blue Switch altec klavye markasını aldı. İmkanım olsa durumunu gösterirdim :). Moleküllerine ayırdı resmen klavyeyi.
Demeyin hocam :D
O bütçede red switch seçenekleri kısıtlı, şans verilebilir diyorum.
Galiba öyle yapacağım artık şu anlık tekrardan Blue Switch almak zorundayım o zaman ileride bütçem artarsa yedek olarak bir tane red Switch alırım, öneriniz var mı?
Klavye elime yarın ulaşıcak ben numpadli versiyonunu aldım size en fazla kısa süreli bir incelemenin sonucunu söyleyebilirim isterseniz geldiğinde
Numpadli versiyonunu sevmediğim için hem de biraz pahalı olduğu için alamayacağımdan dolayı gerek yok ama yine de sonucu söylemeniz iyi olur en azından başkaları da isterse alabilir.

Ayrıca Deep Cool Deepcool Kb500 bu klavyeyi söyledim ama kimse bahsetmedi sanırım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı