Altec Lansing Algk8404gr alınır mı?

Demeyin hocam :D

Galiba öyle yapacağım artık şu anlık tekrardan Blue Switch almak zorundayım o zaman ileride bütçem artarsa yedek olarak bir tane red Switch alırım, öneriniz var mı?

Numpadli versiyonunu sevmediğim için hem de biraz pahalı olduğu için alamayacağımdan dolayı gerek yok ama yine de sonucu söylemeniz iyi olur en azından başkaları da isterse alabilir.

Ayrıca Deep Cool Deepcool Kb500 bu klavyeyi söyledim ama kimse bahsetmedi sanırım :)
Deepcool'a da güzel diyorlar fakat blue alıp altına pamuk tarzı şeyler yerleştirilip sesi azaltılabilir. Öyle modlar yapılıyor genelde.

Demeyin hocam :D

Galiba öyle yapacağım artık şu anlık tekrardan Blue Switch almak zorundayım o zaman ileride bütçem artarsa yedek olarak bir tane red Switch alırım, öneriniz var mı?

Numpadli versiyonunu sevmediğim için hem de biraz pahalı olduğu için alamayacağımdan dolayı gerek yok ama yine de sonucu söylemeniz iyi olur en azından başkaları da isterse alabilir.

Ayrıca Deep Cool Deepcool Kb500 bu klavyeyi söyledim ama kimse bahsetmedi sanırım :)
Şöyle bir seçenekte var aklınızda bulunsun nays ile %10 iade alınıyor ben dün nays hesabı açtım ilk para yatırmada 20 tl verdi sonra kazı kazan verdi ordan 10 tl çıktı bide cashback ile yoplam 105 tl indirim kazandım sabah banka hesabıma geri çektim yani 650 tl ye gelmiş oldu deneyebilirsiniz bütçeyi arttırmadan aynı bütçede ürün almak mümkün yani kısacası

Şöyle bir seçenekte var aklınızda bulunsun nays ile %10 iade alınıyor ben dün nays hesabı açtım ilk para yatırmada 20 tl verdi sonra kazı kazan verdi ordan 10 tl çıktı bide cashback ile yoplam 105 tl indirim kazandım sabah banka hesabıma geri çektim yani 650 tl ye gelmiş oldu deneyebilirsiniz bütçeyi arttırmadan aynı bütçede ürün almak mümkün yani kısacası
Denemekten zarar gelmez teşekkürler.

Şöyle bir düşündüm de klavyenin sadece a tuşundan dolayı yeni bir klavyeye boşa masraf yapmaktansa a tuşunun Switch'i sallanıyor onu nasıl sabitleştirebilirim? Çakmak gazı falan sıkmıştım en son biraz sol üste yapınca yapışıyordu, ya da yeni klavye alıp eskisini satışa mı koysam? Gamenote KB857l almayı düşünüyorum şu anda klavye bulamadığımdan dolayı ileride aynı sorunları bu klavyede de yaşar mıyım bilmiyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Hocam bence dişinizi sıkıp biraz daha para biriktirin. Redragonun mekanik klavyeleri 600-900 tl arasında.

Blue switch olarak 600 TL fiyatına şu klavye var:

Red switch olarak 900 TL fiyatına ise bu klavye var:

Ayrıca numpadsız şöyle bir blue switch modeli var

Hocam bence dişinizi sıkıp biraz daha para biriktirin. Redragonun mekanik klavyeleri 600-900 tl arasında.

Blue switch olarak 600 TL fiyatına şu klavye var:

Red switch olarak 900 TL fiyatına ise bu klavye var:

Ayrıca numpadsız şöyle bir blue switch modeli var
Attığınız ilk klavye hoşuma gitti ama TKL olmaması kötü benim için.

Akşam klavyemdeki kullanmadığım bir Switch tuşunu a ile değiştireceğim. Garanti kutusu yok zaten denemekten zarar gelmez, başarılı bir şekilde lehim ile yaparsam klavye almaktan şu anlık vazgeçicem.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı