Altec Lansing ALGK8614GR alınır mı?

Daha önceden Redragon Fizz K617 kullanıyordum biraz başımı ağrıttı o yüzden Redragon a bulaşmak istemiyorum.

Daha önceden Redragon Fizz K617 kullandım klavyeyle çok uğraşmam gerekti o yüzden Redragon a bulaşmak istemiyorum. başka öneriniz varmı?
Mekanik olarak önerim yok.

2. alacaksan üsteki dışıda başka şeye bakma derim.

Peki Deep Cool kb500 mü yoksa Redragon Dark Avenger mi?

2.el yurdışı biraz sıkıntı olabilir vergiler kargo vs.

Peki Deep Cool kb500 mü yoksa Redragon Dark Avenger mi?

2.el yurdışı biraz sıkıntı olabilir vergiler kargo vs.
Vergi kargo vs yok Türkiye'den alınıyor.

Deep Cool ile Dark Avanger arasında fark yok switchleri vs aynı hangisi hoşuna gittiyse ve ucuzsa onu al. Bence Deep Cool. Attığım konuya bakarsan ve 2. el alacağım diyorsan çoğu klavyeden iyi ve ucuz klavye bulabilirsin, alabilirsin.

Bu altec lansing nasıl acaba?

Bir süredir araştırıyorum kullananlar fazlasıyla memnun klavyeden.

İncehesap.com dan Gamepower Ogre almıştım şimdi siparişi iptal edip bu klavyeyi almayı düşünüyorum.

Şu anda elimde bu klavyeden var görüntü ve basım hissiyatı olarak mükkemel bir klavye sadece Rainbow o da animasyonlu kullanınca belli olmuyor ben fazlasıyla memnununm şu an için tavsiye ederim. Bu fiyata kaçmaz emin olabilirsin istersen bir ay sonraya kadar uzun kullanım testi sonucunu söyleyebilirm.

Son düzenleme:
Bir süredir araştırıyorum kullananlar fazlasıyla memnun klavyeden.

İncehesap.comdan Gamepower Ogre almıştım şimdi siparişi iptal edip bu klavyeyi almayı düşünüyorum.

Şu anda elimde bu klavyeden var görüntü ve basım hissiyatı olarak mükkemel bir klavye sadece Rainbow o da animasyonlu kullanınca belli olmuyor ben fazlasıyla memnununm şu an için tavsiye ederim. Bu fiyata kaçmaz emin olabilirsin istersen bir ay sonraya kadar uzun kullanım testi sonucunu söyleyebilirm.

Kimse önermedi kafama takıldı.

Kimse önermedi kafama takıldı.
Daha halen uzun süreli kullanım deneyimim yok fakat şu an bile güven veriyor klavye Altec Lansing eski ve çok kaliteli bir ses sistemi markası klavye konusunda benim de çok süphem vardı fakat Gamepower ogre almaktan iyidir dediğim gibi istersen biraz daha bekle bende o zamana kadar uzun kullanım sonucunu söylerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı