ALTEC LANSING ALGK8614GW vs. Philips SPK8614

ChappieSs

Hectopat
800 TL civari klavye alacağım fakat güzel bulduklarım bunlar. Sizce hangisi almalıyım veya tavsiye ettiğiniz klavyeler var mıdır?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Hala kullanıyor musunuz herhangi bir sorun var mı?

Çok severek kullanıyorum hocam herhangi bir sorun yok lakin tek 2 adet kötü yanı var ilk olarak yazılımının olmaması ikinci olarak da tuşlar elinizle sağa sola hareket ettirdiğinizde oynuyor bu çok hatta hiç göze batmıyor bende son zamanlarda fark ettim böyle bir şey olduğunu sanırsam oda ucuzluğundan dolayı oradan kısmışlar ama gayet alınabilecek tavsiye ettiğim bir klavyedir.

Çok severek kullanıyorum hocam herhangi bir sorun yok lakin tek 2 adet kötü yanı var ilk olarak yazılımının olmaması ikinci olarak da tuşlar elinizle sağa sola hareket ettirdiğinizde oynuyor bu çok hatta hiç göze batmıyor bende son zamanlarda fark ettim böyle bir şey olduğunu sanırsam oda ucuzluğundan dolayı oradan kısmışlar ama gayet alınabilecek tavsiye ettiğim bir klavyedir.

Yazılımı vardı yükleyip bakmıştım.

Buradan indirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı