Altec Lansing klavye alınır mı?

Logitech G410 kullanıyprdum bazı tuşlarda iki kere basma sorunu yaşıyorum delirtiyor bu klavyeyi gördüm birkaç yorumda iki kere basma oldu demişler ama şans tabii uzun süreli kullandıysan böyle bir sıkıntınız oldu mu?

Bu yılın başında aldım şu ana kadar herhangi bir çift basma veya basmama gibi bir hata yaşamadım.
 
Hocam klavyenin polling Rate'i kaç Hz? İnternetteki kaynaklarda bulamadım.

Bence alınmaz. ALGK8614 aldım sonradan öyle bir yay seri sorunu çıktı ki...
Kulaklık takarsanız duymazsınız ama ben kulaklıksız kullandığım için nadiren de olsa, biraz moralim bozuldu. Ben memnun kalacağıma emindim. Çok güveniyordum :(
 
Alınmaz bence. Çok yay sesi var.
ilk kez mekanik klavye alacağım ve diğer modellerde çok ilgimi çekmedi, yinede önerdiğin varsa söyler misin bu arada dediğin ses ne kadar geçtikten sonra gelmeye başladı?

Alınmaz bence. Çok yay sesi var.
ben almıştım kargosu bugün geldi bende şuanlık yay sesi 0. Işıklandırması da güzel ve sesi de çok güzel geldi bana fakat space tuşuna sağından veya solundan dokununca o tarafa doğru oynuyo yani tuşun sağı ve solu çok oynak benim için sıkıntı yok ama yinede söylemek istedim. Bu arada klavye yerden çok yüksek bu yüzden bilek desteği olsa iyi olur yoksa benim gibi küçük elliyseniz tuşlara rahatlıkla elinizi atamıyosunuz. Sonuç ise ilk kez mekanik klavye alacaksanız f/p bir klavye ben beğendim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı