Altec lansing klavye alınır mı?

Bütçe
750
Nays güvenilir mi bende almak isterimde.
iş bankasının diye biliyorum banka hesabından para gönderiyorsun daha sonra orada sana özel oluşturulmuş kart aracılığı ile alışverişi yapıyorsun ertesi gün hesabına cashback yansıyor ilk üye oldugunda 10 tl veriyor ilk para yatırmada kazı kazan tarzı birşey var onu veriyor 20-30 tl daha geliyor şansına bağlı

Aynı konuyu açmayı düşünüyordum, takipteyim.

Klavye için diyorsanız YouTube'da birkaç kişi inceleme yapmış ve güzel olduğunu söylüyorlar 750 TL'ye bence de diğerleri pek iyi değil şu an indirim bekliyorum gelince alacağım.

İş Bankası'nın diye biliyorum banka hesabından para gönderiyorsun daha sonra orada sana özel oluşturulmuş kart aracılığı ile alışverişi yapıyorsun ertesi gün hesabına cashback yansıyor ilk üye oldugunda 10 TL veriyor ilk para yatırmada kazı kazan tarzı bir şey var onu veriyor 20-30 TL daha geliyor şansına bağlı.

Banka hesabı haricinde para yatıramıyor muyum?

Haqqus inceleme videosu yaptı sesi olsun tasarımı olsun beğendim malzeme yapısı da metal bu fiyata bu özelliklerin cok iyi oldugunu düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz 750TL'ye başka klavye var mıdır?

Merhaba yaklaşık 3 aydır kullanıyorum hiç memnun değilim Rainbow klavye sesi başta güzeldi kullandıkça değişmeye başladı nedendir bilmiyorum bazı tuşların ışıkları soluyor 3-4 güne geri düzeliyor değişik bir klavye mıknatısıda kullandıkça azalıyor şu an zor tutunuyor klavyeye bu fiyata pişman oldum aldığıma her tuştan inanılmaz yay sesi geliyor red Switch olmasına rağmen asla önermem almadıysanız sakın almayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı