kingslayer14
Decapat
Arkadaşlar yeni klavye almak istiyorum. Mekanik ve red Switch'i olan fazla ses çıkarmayacak. Ben böyle bir klavye beğendim sizin öneriniz nedir bütçem maksimum 750TL.
Olumsuz yorumlar okumuştum.
Ben Nays vs indirimiyle 650 TL'ye aldım 2 gün oldu kargoda şu an yarın gelecek çok olumsuz yorumda görmedim.
iş bankasının diye biliyorum banka hesabından para gönderiyorsun daha sonra orada sana özel oluşturulmuş kart aracılığı ile alışverişi yapıyorsun ertesi gün hesabına cashback yansıyor ilk üye oldugunda 10 tl veriyor ilk para yatırmada kazı kazan tarzı birşey var onu veriyor 20-30 tl daha geliyor şansına bağlıNays güvenilir mi bende almak isterimde.
Aynı konuyu açmayı düşünüyordum, takipteyim.
İş Bankası'nın diye biliyorum banka hesabından para gönderiyorsun daha sonra orada sana özel oluşturulmuş kart aracılığı ile alışverişi yapıyorsun ertesi gün hesabına cashback yansıyor ilk üye oldugunda 10 TL veriyor ilk para yatırmada kazı kazan tarzı bir şey var onu veriyor 20-30 TL daha geliyor şansına bağlı.
Yok diye biliyorumKlavye için diyorsanız YouTube'da birkaç kişi inceleme yapmış ve güzel olduğunu söylüyorlar 750 TL'ye bence de diğerleri pek iyi değil şu an indirim bekliyorum gelince alacağım.
Banka hesabı haricinde para yatıramıyor muyum?
Haqqus inceleme videosu yaptı sesi olsun tasarımı olsun beğendim malzeme yapısı da metal bu fiyata bu özelliklerin cok iyi oldugunu düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz 750TL'ye başka klavye var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.