Alternatif İnternet Önerisi

Revolver

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar İstanbul/Kağıthane de Merkez Mahallesi'nde ikamet ediyorum. Ben Türknet kullanıcısıyım. Yeni evimize interneti taşıttık, montaj felan yapıldı.Daha sonra bizi aradılar ve biz size internet veremiyoruz, bulunduğunuz bölgede boş port yok, Türk Telekom o bölgeye 6 aya kadar port sağlar dediler. Tabi kafamda birkaç soru işareti oluştu sizin gibi. İlki nasıl olurda İstanbul'un göbeğinde internet erişimi alamaz insan, altyapı yetersiz olur? İkincisi ise bilgisayarla işi olan bu bölgedeki arkadaşlar nasıl bir çözüm bulmuşlar buna?

Etrafımda Wifi algılayabiliyorum, yani daha önceden burda olanlar bağlantılarını yaptırmış fakat port dolduğu için yeni bir port takılması gerekiyor galiba ve o port içinde büyük bir talep olması gerekiyor sanırım. Ben öğrenciyim ve internet bana her alanda lazım, tahmin edebileceğiniz gibi 6 ay bekleyemiyeceğim nasıl alternatifler bulabilirim? Operatörlerin internet tarifelerine baktım. 15-20 GB AKK daha sonra hız 96kbps ye düşüyor. Ben haftada 300GB kullanım yaptığım için bana uygun bişey değil. AKK bittikten sonra en düşük 3MB olacak bir tarife arıyorum ve sınırsız olucak tabi. İlla operatör tarifesi felan olmasına gerek yok Vınn vb. olmaz arkadaşlar evde birden çok bilgisayar var. Bunun bir alternatifi var mıdır?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı