Altın nereden alınır?

Basic human

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700h
4060 laptop
1tb ssd
64gb ram
Meslek
Grafik tasarımcı
Saygıdeğer dostlarım, 10.000₺ altın almayı planlıyorum ve Midas hesabım var oradan almayı düşünüyorum, ama bunu önerir misiniz yoksa Ziraat'ten yatırım hesabı açıp oradan mı alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziki olarak almak en iyisi, kuyumculardan alabilirsin.

Saygıdeğer dostlarım, 10.000₺ altın almayı planlıyorum ve Midas hesabım var oradan almayı düşünüyorum, ama bunu önerir misiniz yoksa Ziraat'ten yatırım hesabı açıp oradan mı alsam?

Fiziki altın alın. Bankalarda alış satış arası çok fazla fark oluyor.

İster kuyumcudan al ister altın hesabı aç. Ben altın hesabına yatırıyorum ne olur ne olmaz fizikide.

Altın gerçek mi? Sahte mi? dikkat et. Kuyumcu öneririm ama illa Ziraat yada Midas diyorsan sen bilirsin.

Bankadan al keyfine bak. Kuyumcular daha ucuza satıyor gibi duruyor ama saflıkları aynı değil.

22 ayar ve 24 ayar var kuyumcuda. Bankalardan alırken ucuz alırsınız. Satarken kuyumcuya kıyasla banka en az 50-100 lira fiyat olarak düşük alıyor.

Kârlılık açısından bilemiyorum ama güvenilirlik açısından banka ya da fiziksel altın daha iyi. E fiziksel altının da en ucuz olduğu yer kapalı çarşı tabiki de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı