Görev yöneticisine girip altruistics exe sağ tıklayıp özelliklere gir sonra genel bölümünden gelişmişe tıkla ve etkin olanları kaldır sonra güvenkik bölümüne gelip gelişmişe tıkla.
İzinleri değiştire bas ve hepsini kaldır uygulaya bas ve sonra klasörü bilgisayarında varsa sil Windows 7 de yaptım diğerlerinde olur mu bilmem.
Dosyalardan, Yerel Disk( C: ) > Program Dosyaları(X86) > Altruistics > Uninstaller dosyası için; onu aç, güvenlik uyarısı çıkarsa izin ver, şıkları işaretle ve sil.
Birçok siteye baktım millet bayağı sorun yaşamış virüs programları işe yaramıyor bende denedim çok uğraştım en son yabancı bir siteden spyhunter5 diye bir uygulama var ücretsiz 7 gün hakkı var kullanın bilgisayardaki zararlı dosyalardan kurtulacaksınız. Sorun yaşayan arkadaşları faydam olsun diye yazmak istedim. Kesinlikle kurtulacaksınız deneyin.
Birçok siteye baktım millet bayağı sorun yaşamış virüs programları işe yaramıyor bende denedim çok uğraştım en son yabancı bir siteden spyhunter5 diye bir uygulama var ücretsiz 7 gün hakkı var kullanın bilgisayardaki zararlı dosyalardan kurtulacaksınız. Sorun yaşayan arkadaşları faydam olsun diye yazmak istedim. Kesinlikle kurtulacaksınız deneyin.