Altruistics Service Nasıl Temizlenir?

Daha fazla  
Arkadaşlar ne yapsam silinmiyor bu virus. Bilgisayarı acayip yoruyor ne yapabilirim? Malwarebytes ile taradim bir şey cikmiyor gorseldeki kodu CMD'ye yazdim cogu kiside ise yaramis bende erisim engellendi vs. diyor.

Dosya Ekleri

• 16649147371604204368539462698833.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 184
  • 16649148207912922162734418873910.jpg
    182,2 KB · Görüntüleme: 164
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa böyle bir virüs görüyorum forumda biraz baktım çözümü var mı nedir diye galiba mining programı hizmetlerden ismi altruistic ya da altruisticsservice adındaki bir hizmeti bulup devre dışı bırakın sonra Görev Yöneticisi'nden bulup kapatın ve CMD yönetici olarak başlatıp kodu tekrar yazın sonra dosya konumundan direk dosyasını silin. Bunları yaparken Avasat ya da Malwarebytes'den tekrar tekrar tarama yapın eğer bu dediklerim olmazsa sıfırlayın.

Arkadaşlar ne yapsam silinmiyor bu virus. Bilgisayarı acayip yoruyor ne yapabilirim? Malwarebytes ile taradim bir şey cikmiyor gorseldeki kodu CMD'ye yazdim cogu kiside ise yaramis bende erisim engellendi vs. diyor.
bilgisayarı güvenli modda başlatıp silmelisin güvenli modda başlatmak için bilgisayarı yeniden başlatmadan önce shifte basılı tutup başlatmak sonradan otomatik bir menü açılacak ordan sorun gider diyeceksin gelişmiş ayarlar diyeceksin başlangıç ayarları diyeceksin yani
Sırasıyla:

• Sorun Gider
  • Gelişmiş seçenekler
  • Başlangıç Ayarları
  • 1 den 10 a kadar bi sayı dizilimi gelicek ordan 5 e tıkla sonra
  • Yeniden Başlat

ardından bu bilgisayar dan Yerel Disk (C ni aç ordan program files e gir sonra uygulamayı sil bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…