45 altı dersim yok şükür. Beni ilgilendirmiyor o zaman.
Muhtemelen ama genede bence sorun hocanıza özelden anlayamadım hocam deyip sorun sizde değil hocanızda çünkü
45 altı dersim yok şükür. Beni ilgilendirmiyor o zaman.
Yanlışlıkla atmış olma ihtimali var insanlık hali.45 altı dersim yok şükür. Beni ilgilendirmiyor o zaman.
Bir üst sınıfa geçtiğinde başarısız olduğun derslerinden sorumlu olarak geçmiş olursun. O derslerin de sınavlarına girip, yeteri kadar puan alıp başarı ile geçmiş olursun sonraki yıllarda. Alttan ders demek bu. Lise de de, üniversitede de var bu.
Bir desten başarılı sayılabilmek için lisede en az 50 almanız gerekli.45 altı dersim yok şükür. Beni ilgilendirmiyor o zaman.
Kafası karışmış olabilir, insanlık hali. Zaten muhattabına atıyor, senin dikkate almaman lazım.Hocanın attığı listede 9'larda var. 10. sınıftan başlaması gerekmiyor mu?
Bir desten başarılı sayılabilmek için lisede en az 50 almanız gerekli.
Kafası karışmış olabilir, insanlık hali. Zaten muhattabına atıyor, senin dikkate almaman lazım.
Mesajımdaki de ekini yanlış düzeltmişsiniz de birleşik olmalı bağlaç değil o bulunma.45 diye biliyordum. En düşük notum 60 zaten. Öğrendiğim iyi oldu.
Yarın okulda sorayım en iyisi.
Mesajımdaki de ekini yanlış düzeltmişsiniz de birleşik olmalı bağlaç değil o bulunma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.