Altus marka beyaz eşya nasıldır?

a_onsra

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Yazar
Arkadaşlar selam,
Beyaz eşya da altus marka almayı düşünüyorum. Daha önce bu markayı kullanıp tecrübelerini aktaracak olan var mıdır?

Marka konusunda değilde tüketici olarak deneyimlerimi paylaşabilirim...

Alacağınız ürüne karar verdikten sonra sikayetvar v.b. platformlardan marka/model şeklinde şikayetleri okumanızı tavsiye ederim. Markaların bazı modelleri kronik sorunlu olabiliyor. Yani aynı modelin aynı sorunları olabiliyor. Almadan önce marka/model şeklinde şikayetlere göz atmanızı tavsiye ederim. Teknik servisleri nasıl? Modelle alakalı kronikleşmiş bir hata var mı? Bu tip sitelerden görebiliyorsunuz. Geçmişte Arçelik marka bir buzdolabı almıştık. Bir süre sonra sorun yaşadık. Bu tip sitelere baktığımda modelin kronik sorunları olduğunu gördüm. Ve farklı bir modelle değişim yaptılar. Modellerin kronik sorunları olmasına rağmen markalar satmaya devam ediyorlar...

Üstüne koyup Arçelik Vestel gibi markalara bakın diyorlar. Kalite sorunları varmış sanırım.

Bende aynı soruya cevap arıyorum.

Üstat, Arçelik için konuşuyorum, söylenene göre aynı ürünler aynı bantta üretiliyor, birisini Arçelik birisine altus, Grundig vs ibareler ekleniyor deniyor.

Altus buzdolabı kullanıyoruz sorunuz var mı?

Kaç kişilik bir ailesiniz ve hangi modeli kullanıyorsunuz? Hacim olarak ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu? Ve netice olarak herhangi bir şikayetiniz var mı?

Üstat, Arçelik için konuşuyorum, söylenene göre aynı ürünler aynı bantta üretiliyor, birisini Arçelik birisine altus, Grundig vs ibareler ekleniyor deniyor.

Kaç kişilik bir ailesiniz ve hangi modeli kullanıyorsunuz? Hacim olarak ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu? Ve netice olarak herhangi bir şikayetiniz var mı?

Urunler ayni bantta uretilebilir ama ayni urun asla olmaz. Arabalar veya bu tarz durumlarda uretilen neyse onlar icin de gecerli. Kullanilan malzeme, teknoloji vs. degiskenlik gosterir ayni urune farkli marka etiketi basilmaz yani. Altus ile Arcelik arasinda bariz kalite farki mevcut zaten.

Urunler ayni bantta uretilebilir ama ayni ürün asla olmaz. Arabalar veya bu tarz durumlarda uretilen neyse onlar icin de gecerli. Kullanilan malzeme, teknoloji vs. degiskenlik gosterir ayni urune farkli marka etiketi basilmaz yani. Altus ile Arçelik arasinda bariz kalite farki mevcut zaten.

Doğru, muhakkak öyledir de aradaki fiyat farkı kadar da bir kalite farkı var mıdır ona emin olamadım.

Arcelik fabrikasında çalışan arkadaşım alt malların kötü parçaların toplanması ile yapıldığını iddia ediyordu. Açıkçası hak veriyorum kendisine.

Çamaşır makinesi almayı düşünüyorum bende Altus'dan. Beko makinemin 10 yıl sonunda kazanı düştü artık yeni makine almamın zamanı geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı