Üstüne koyup Arçelik Vestel gibi markalara bakın diyorlar. Kalite sorunları varmış sanırım.
Bende aynı soruya cevap arıyorum.
Altus buzdolabı kullanıyoruz sorunuz var mı?
Üstat, Arçelik için konuşuyorum, söylenene göre aynı ürünler aynı bantta üretiliyor, birisini Arçelik birisine altus, Grundig vs ibareler ekleniyor deniyor.
Kaç kişilik bir ailesiniz ve hangi modeli kullanıyorsunuz? Hacim olarak ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu? Ve netice olarak herhangi bir şikayetiniz var mı?
Urunler ayni bantta uretilebilir ama ayni ürün asla olmaz. Arabalar veya bu tarz durumlarda uretilen neyse onlar icin de gecerli. Kullanilan malzeme, teknoloji vs. degiskenlik gosterir ayni urune farkli marka etiketi basilmaz yani. Altus ile Arçelik arasinda bariz kalite farki mevcut zaten.
Arcelik fabrikasında çalışan arkadaşım alt malların kötü parçaların toplanması ile yapıldığını iddia ediyordu. Açıkçası hak veriyorum kendisine.Üstat, Arçelik için konuşuyorum, söylenene göre aynı ürünler aynı bantta üretiliyor, birisini Arçelik birisine altus, Grundig vs ibareler ekleniyor deniyor.
Kaç kişilik bir ailesiniz ve hangi modeli kullanıyorsunuz? Hacim olarak ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu? Ve netice olarak herhangi bir şikayetiniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.