Altyapı 79 Mbps VDSL2 destekliyorsa ne yapılmalı?

Yer
Saratov

Bu konuyu tekrar açıyorum amaç ise net bilgi almak. Müdürlükle falan uğraşmak istemiyorum açıkçası. Paket değişimi ile bu hızı alabilirmiyim?

Saha dolabına mesafem 122 metre imiş:

Ve banaa 79 Mbp/s'e kadar verebiliyorlar. Altyapı VDSL2, nasıl bu hızı veriyorlar? 100 Mbp/s almam gerekmiyor mu?

Ben buradaki 50 Mbp/s hız paketini alsam verirler mi? Altyapı VDSL2, 79 Mbp/s'e kadar destekliyor, saha dolabına olan mesafem 122 metre. Daha ne istiyorlar anlamıyorum. TurkNet falan geç demeyin, taahhüt denen lanet şey devam ediyor. Cayma bedeli ise 1400 TL.

Dosya Ekleri

• 1597613815101.png
    48,5 KB · Görüntüleme: 102

TurkNet geç hakem hayatine başvurduğunuzda hiç ücret ödemiyorsunuz ve internetten başvurulabiliyor uğraştırmaz.

79Mbps hızı stabil olarak alman zor. Tam hızı almaya çalışırsan SNR Martin değerin dibe vurur ve kopmalar yaşarsın. Sana tavsiyem o altyapı ile en fazla 60Mbps al. Tabi öyle bir tarife olmadığı için 50Mbps bir tarifeye geçebilirsiniz.

79 yazsa bile 79 garanti değil. Benim için de 50 mbps dendi fakat 35 sabitten 50 mbps paketine geçince hızımda bir değişim olmadı. Ayrıca cayma bedeli derken, Türknet taahhütsüz internet hizmeti veriyor. En net bilgi için de kullanacağın İSS müşteri hizmetleri ile görüş derim. Türknet kullanacak olursan da, 1 ay ikimizin de kullanabileceği referans kodumu paylaşabilirim.

Testi yaptığınız yerin linkini verebilir misiniz rica etsem.

Bende 82 alabilirsin yazıyordu dün 82’nin tamamı aldım. Bugün fişini çekip akşam geri taktım ama bir türlü sabit 82 alamadım. Değişiyor değerler.

Ek olarak ben turknete geçip 100 mbps paketi kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…