Santrale mesafemiz neredeyse aynı, nerede yaşıyorsunuzOleey be, altyapı gelmiş buraya şükürler olsun ya.
Doğru görüyorum değil mi 80 Mbps alabiliyorum.
Eki Görüntüle 641177
Eki Görüntüle 641176
Santrale mesafemiz neredeyse aynı, nerede yaşıyorsunuzOleey be, altyapı gelmiş buraya şükürler olsun ya.
Doğru görüyorum değil mi 80 Mbps alabiliyorum.
Eki Görüntüle 641177
Eki Görüntüle 641176
Altyapı VDSL2 mi?
Saha dolabına 122 metre diyor, saha dolabı aşağıda ki ise 9 metre ileride. Extranet galiba bu, bu sonucu verdi. Turknet bunu diyor, 79 nerede 35 nerede. TurkTelekom ADSL var diyor. Saha dolabı var, turuncu fiber kablolar döşendi. Hatta bir kaç gün önce internetim kesildi, kesilme...www.technopat.net
Bu konuyu tekrar açıyorum amaç ise net bilgi almak. Müdürlükle falan uğraşmak istemiyorum açıkçası. Paket değişimi ile bu hızı alabilir miyim?
Eki Görüntüle 641156
Saha dolabına mesafem 122 metre imiş:
Eki Görüntüle 641157
Ve banaa 79 Mbp/s'e kadar verebiliyorlar. Altyapı VDSL2, nasıl bu hızı veriyorlar? 100 Mbp/s almam gerekmiyor mu?
Kat Kat Hız Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
Türk Telekom, kampanyalarıyla avantajlar dünyasının kapılarını aralıyor!bireysel.turktelekom.com.tr
Ben buradaki 50 Mbp/s hız paketini alsam verirler mi? Altyapı VDSL2, 79 Mbp/s'e kadar destekliyor, saha dolabına olan mesafem 122 metre. Daha ne istiyorlar anlamıyorum. TürkNet falan geç demeyin, taahhüt denen lanet şey devam ediyor. Cayma bedeli ise 1400 TL.
Neden hakem heyetine başvuru yapayım? Sıkıntı mı var acaba kendilerinden kaynaklı?
Cayma bedeli yasalara göre yasak ben 3 kere bu yoldan 1 kuruş ödemeden kurtuldum e devlet üzerinde yapılabiliyor.
Almadığınız hizmetin ücretini ödemezsiniz çünkü bu da hukuken yasal değil yani cayma ücreti diye dayatılan sacma ücretlerle bilmeyen insanları kolay kandırabiliyorlar. THH giderek cok kolay bir şekilde bu sorunu asmak kolay hatta ve hatta üstüne para bile alabilirsiniz.
Paket ADSL, modem arayüzünde ADSL2+ bağlantı tipi vs görünüyor, paket değiştirmediğim sürece nafile. Paket 16 Mbp/s paket o yüzden THH işini geçin, benim asıl merak ettiğim paketimi 50 Mbp/s yaparsam yani Hipernet geçersem o hızı verecekler mi.Almadığınız hizmetin ücretini ödemezsiniz çünkü bu da hukuken yasal değil yani cayma ücreti diye dayatılan sacma ücretlerle bilmeyen insanları kolay kandırabiliyorlar. THH giderek cok kolay bir şekilde bu sorunu asmak kolay hatta ve hatta üstüne para bile alabilirsiniz.
Paket ADSL, modem arayüzünde ADSL2+ bağlantı tipi vs görünüyor, paket değiştirmediğim sürece nafile. Paket 16 Mbp/s paket o yüzden THH işini geçin, benim asıl merak ettiğim paketimi 50 Mbp/s yaparsam yani HiperNet geçersem o hızı verecekler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.