Altyapı bulunan binada altyapı bulunamıyor uyarısı

Makaleler
2
Kendi sokağımla beraber üç sokaktaki binalarda altyapı olmadığı gözüküyor, ancak ADSL altyapısı kullanıyoruz. TürkNet'in yaptığı zamdan sonra zaten 8 Mbps bile alamıyorum neden o kadar para ödeyeyim diye ISS değiştirmeyi düşündüm, ancak altyapı gözükmemesi nedeniyle eldekinden de olmak istemiyorum. Müşteri hizmetlerinin konuyla bilgisi yok. Bağlı müdürlük uzak sayılır, mevcut durumdan dolayı toplu taşıma kullanmak istemiyorum, nasıl bilgi alabilirim?

Merhaba,

Daha öncede Vodafone 'da başıma geldi: Komşuma fiber internet bağlamışlar bana hizmet olmadığını söylediler. Binamda fiber internet hizmetinin olmadığını söylediler, oysa bir kat altımda bulunan komşum Vodafone Fiber kullanıyordu, kendi gözlerimle gördüm Vodafone Fiber Teknik ekibinin internetini bağladığını. Neyse, işler telefonla olmadı, mail attım olmadı.

Vodafone bayisine gidip, biraz sıkıntı sorun çıkardım sonra bağladılar evime fiber interneti. Sonuç, Vodafone-Telekom-Turkcell aralarında centilmenlik anlaşması yapmış o yüzden böyle davranıyorlarmış, vs. vs.

Merhaba,

Daha öncede Vodafone 'da başıma geldi: Komşuma fiber internet bağlamışlar bana hizmet olmadığını söylediler. Binamda fiber internet hizmetinin olmadığını söylediler, oysa bir kat altımda bulunan komşum Vodafone Fiber kullanıyordu, kendi gözlerimle gördüm Vodafone Fiber Teknik ekibinin internetini bağladığını. Neyse, işler telefonla olmadı, mail attım olmadı.

Vodafone bayisine gidip, biraz sıkıntı sorun çıkardım sonra bağladılar evime fiber interneti. Sonuç, Vodafone-Telekom-Turkcell aralarında centilmenlik anlaşması yapmış o yüzden böyle davranıyorlarmış, vs. vs.
Cevabınız için öncelilkle teşekkürler. Mahallede herhangi bir kazı benzeri bir şey olmadı, ancak iki bina ilerde VDSL bir sokak arkada Fiber bağlantı var. VDSL'e de razıyım açıkçası.

Boş port olmadığından gözükmüyor TürkNet'i kapatmadan geçiş yap yoksa çok beklersin.
Cevabınız için teşekkürler. Port sorunundan ziyade, acaba bir altyapı güncellemesi mi var diye düşünüyorum açıkçası.

Kendi sokağımla beraber üç sokaktaki binalarda altyapı olmadığı gözüküyor, ancak ADSL altyapısı kullanıyoruz. TürkNet'in yaptığı zamdan sonra zaten 8 Mbps bile alamıyorum neden o kadar para ödeyeyim diye ISS değiştirmeyi düşündüm, ancak altyapı gözükmemesi nedeniyle eldekinden de olmak istemiyorum. Müşteri hizmetlerinin konuyla bilgisi yok. Bağlı müdürlük uzak sayılır, mevcut durumdan dolayı toplu taşıma kullanmak istemiyorum, nasıl bilgi alabilirim?
TurkNet sabit hat numarası veriyor diye biliyorum. Onunla sorgulamayı ve başka sitelerden de sorgulamayı deneyin. Ayrıca adresiniz güncellenmiş de olabilir. E-Devlet'ten kontrol edebilireiniz güncel adresinizi.

Mail attım, inceleme yapılmış. 29 Temmuz'da altyapı gelecek dendi fakat ne altyapısı olduğu söylenmedi. En azından VDSL gelir umarım. Temmuz'un sonunda durumu güncellerim.
Herhangi bir değişiklik yok altyapıda, yalnız bağlı olduğum santral boşaltılmış. Gidip gördüm, taşındığı gösterilen adres bana yakın gibi duruyor fakat adres yanlış çıkıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı