Altyapı bulunmayan ev için taşınabilir internet önerisi

Hiç kullandınız mı siz bu Magnet'i veya Türk Telekom'un başka taşınabilir internetini acaba? Ping değerleri genelde nasıl oluyor?

Magnet ya da taşınabilir internet kullanmadım. Telekom VDSL ve fiber kullandım ikisinin de pingleri benim adresimde aynı, bir şey değişmedi. Ha sizin sorunuza gelecek olursa tabii ping olabilir. Hava koşullarında etkilenebilir yani kısaca kablolu internet kadar sağlıklı hizmet alamazsın.

Magnet ya da taşınabilir internet kullanmadım. Telekom VDSL ve fiber kullandım ikisinin de pingleri benim adresimde aynı, bir şey değişmedi. Ha sizin sorunuza gelecek olursa tabii ping olabilir. Hava koşullarında etkilenebilir yani kısaca kablolu internet kadar sağlıklı hizmet alamazsın.
Tabii ki efendim orası kesin, ama test ettim çevrimiçi oyunlarda Superbox kadar ping vermiyor 4.5G Türk Telekom interneti. Superbox 2 yıldır hem 10 MBPS'den bezdirdi hem de hep 55 ve üzeri ping oluşundan. Türk Telekom 4.5G ile daha düşük alıyorum 20-40 arasında buda gayet yeterli benim için fazlasıyla güzel. Umarım Magnet'te öyle olur, yani herkes mobil hat ile onun aynı olduğunu söylüyor ikisi de 4.5G olduğu için, umarım öyledir gerçekten öyleyse mükemmel bir şey benim için.

Ben size cevap verdiğimi sanıyorum bir de diyorum kendi kendime, neden geri cevap gelmedi diye :D :D şaşkınlık. Henüz geçmedim halen Superbox kullanıyorum bitmedi çünkü, 1 aya geçeceğim sanırım.

Yeni taşındım ve tahmin edeceğiniz gibi altyapı yok... Geçtiniz mi Magnet'e tavsiye eder misiniz bende düşünüyorum da şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı