Vodafone yi bu siteden - Türk Telekomu da bu siteden kontrol edebilirsiniz. Türk Telekom'da mobil internet yazan bölüm üzerinden kontrol sağlayın.
Vodafone yi bu siteden - Türk Telekomu da bu siteden kontrol edebilirsiniz. Türk Telekom'da mobil internet yazan bölüm üzerinden kontrol sağlayın.
Evet doğru gerçekten Vodafone için desteklemiyormuş Redbox için yani 4.5G veya 3G bile yok, Türk Telekom için var her türlüsü hem de. 4.5G 3G 2g hepsi varmış, teşekkür ederim ♥.
Hiç kullandınız mı siz bu Magnet'i veya Türk Telekom'un başka taşınabilir internetini acaba? Ping değerleri genelde nasıl oluyor?Rica ederim, ne demek. Herhangi bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
Hiç kullandınız mı siz bu Magnet'i veya Türk Telekom'un başka taşınabilir internetini acaba? Ping değerleri genelde nasıl oluyor?
Tabii ki efendim orası kesin, ama test ettim çevrimiçi oyunlarda Superbox kadar ping vermiyor 4.5G Türk Telekom interneti. Superbox 2 yıldır hem 10 MBPS'den bezdirdi hem de hep 55 ve üzeri ping oluşundan. Türk Telekom 4.5G ile daha düşük alıyorum 20-40 arasında buda gayet yeterli benim için fazlasıyla güzel. Umarım Magnet'te öyle olur, yani herkes mobil hat ile onun aynı olduğunu söylüyor ikisi de 4.5G olduğu için, umarım öyledir gerçekten öyleyse mükemmel bir şey benim için.Magnet ya da taşınabilir internet kullanmadım. Telekom VDSL ve fiber kullandım ikisinin de pingleri benim adresimde aynı, bir şey değişmedi. Ha sizin sorunuza gelecek olursa tabii ping olabilir. Hava koşullarında etkilenebilir yani kısaca kablolu internet kadar sağlıklı hizmet alamazsın.
@loneytunes bu arada evet hocam durumunuz nedir![]()
Ben size cevap verdiğimi sanıyorum bir de diyorum kendi kendime, neden geri cevap gelmedi diye@loneytunes ne yaptınız hocam? Magnette ping sorunu var mıydı? Donma, ani yükselme vs. ne durumda önerir misiniz?
Ben size cevap verdiğimi sanıyorum bir de diyorum kendi kendime, neden geri cevap gelmedi diye![]()
şaşkınlık. Henüz geçmedim halen Superbox kullanıyorum bitmedi çünkü, 1 aya geçeceğim sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.