Az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm.
Sınırsız 179 lira çok uygun ama her ilde yok benim yaşadıpım ilde hizmet vermiyorlar üzüldüm açıkçası.
Benim SuperBox taahhüt'üm bitince, altyapı geldi ve TTNET kullanıyorum kablolu ev interneti. Yorum yapamıyorum üzgünüm. fakat şöyle, Magnet ben de alamadım, çünkü bulunduğum sokak için destek vermediler, altyapı olmadığı halde. Dilerim size de inşallah altyapı gelir bir an önce, bu devirde internetsiz çok zor.Yeni taşındım ve tahmin edeceğiniz gibi altyapı yok... Geçtiniz mi Magnet'e tavsiye eder misiniz bende düşünüyorum da şu an.
Benim Superbox taahhüt'üm bitince, altyapı geldi ve TTNET kullanıyorum kablolu ev interneti. Yorum yapamıyorum üzgünüm. Fakat şöyle, Magnet ben de alamadım, çünkü bulunduğum sokak için destek vermediler, altyapı olmadığı halde. Dilerim size de inşallah altyapı gelir bir an önce, bu devirde internetsiz çok zor.
SuperBox kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eskiden çok daha iyiydi, benim arkadaşım var 5-6 yıldır kullanıyor, eskiden 20 MBPS hız alırdı ve 140 lira öderdi sınırsız, ama son 1 yılda çok fazla zam geldi. Eski kullanıcılar, 10 MBPS için 210 lira ödüyor (değişmediyse), ve ilk defa geçecek olanlar (yeni kullanıcılar) 10 MBPS için 300-400 lira diye biliyorum. Ki eğer 20 MBPS hız ise, 500 liraya kadar çıkıyor diye biliyorum. Kötü olan şey, eskiden beri kullananlar sadece daha ucuz (ucuzluğu da göreceye değişir, ne kadar ucuz diyebilirsek). Yeniler mecburen çok daha fazla ödüyor.Çok teşekkür ederim, daha Türk Telekom ile görüşmedim, altyapı talebinde bulunduk ama ne zaman geleceği muamma. Geçici bir çözüm arıyorum belki adresime verirler diye Superbox'a baktım gereksiz pahalı.
Superbox kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eskiden çok daha iyiydi, benim arkadaşım var 5-6 yıldır kullanıyor, eskiden 20 Mbps hız alırdı ve 140 lira öderdi sınırsız, ama son 1 yılda çok fazla zam geldi. Eski kullanıcılar, 10 Mbps için 210 lira ödüyor (değişmediyse), ve ilk defa geçecek olanlar (yeni kullanıcılar) 10 Mbps için 300-400 lira diye biliyorum. Ki eğer 20 Mbps hız ise, 500 liraya kadar çıkıyor diye biliyorum. Kötü olan şey, eskiden beri kullananlar sadece daha ucuz (ucuzluğu da göreceye değişir, ne kadar ucuz diyebilirsek). Yeniler mecburen çok daha fazla ödüyor.
Ağzım açık kaldı desem yalan olmaz o fiyatlar ne öyle? Vodafone Redbox ile Türk Telekom magnet arasındayım açıkçası.
Sürekli indirme yapıyor musunuz? Oyun indirme ve sıkılınca silip başka oyunlar indirme gibi şeyler yapıyorsanız yetmeyebilir. Ama genel olarak iyi bence. Ama sürekli oyun indirme yapıyorsanız çok zor, artık oyunlar en düşükleri zaten yarısı kadar hepAğzım açık kaldı desem yalan olmaz o fiyatlar ne öyle? Vodafone Redbox ile Türk Telekom magnet arasındayım açıkçası.
Bir şey daha soracağım bilgisayarımda çok fazla oyun oynayan vakit geçiren biriyim zira telefonumda da öyle ayrıca annemde telefonunu sık sık kullanıyor, 200 GB kota yeter mi sizce?
Sürekli indirme yapıyor musunuz? Oyun indirme ve sıkılınca silip başka oyunlar indirme gibi şeyler yapıyorsanız yetmeyebilir. Ama genel olarak iyi bence. Ama sürekli oyun indirme yapıyorsanız çok zor, artık oyunlar en düşükleri zaten yarısı kadar hep.
Bu konuda çok önemli bir kaç tavsiyem var tabii. Evinizde veya binanızın çevresinde, 4.5G olan Türk Telekom, veya Vodafone mobil hat var mı? Sizin olur, ailenizden birine ait olur fark etmez. O hat ile, evinizin içinde veya binanızın etrafında mobil veri internet ile hız testi (speedtest) yapın, ve hangi firma için sonuçlar daha iyiyse, Magnet veya Vodafone Redbox sonuçlar çok benzer olacak. İkisi de birbirine yakın sonuçlar veriyorsa, Magnet olabilir. Çünkü taahhüt olayı yok, sadece aylık kullandığınız kadar ödüyorsunuz, bu yüzden eğer ilerde, kablolu ev internet altyapısına sahip olursanız, ay sonu anında iptal edebilirsiniz. Redbox için taahhüt var diye biliyorum 1 veya 2 yıllık sözleşme, cayma bedeli çok olabilir. Ama ikisi de iyi.Belli olmuyor açıkçası, Game Pass aldım kullanamıyorum onun için kesin bu ay sağlam oyun indireceğim... Limitsiz internet kaçınılmaz gibi geliyor.
Ayrıca kullanmadığınızı biliyorum ama size göre magnet mi daha iyi Vodafone redbox mu?
Bu konuda çok önemli birkaç tavsiyem var tabii. Evinizde veya binanızın çevresinde, 4.5G olan Türk Telekom, veya Vodafone mobil hat var mı? Sizin olur, ailenizden birine ait olur fark etmez. O hat ile, evinizin içinde veya binanızın etrafında mobil veri internet ile hız testi (Speedtest) yapın, ve hangi firma için sonuçlar daha iyiyse, magnet veya Vodafone Redbox sonuçlar çok benzer olacak. İkisi de birbirine yakın sonuçlar veriyorsa, magnet olabilir. Çünkü taahhüt olayı yok, sadece aylık kullandığınız kadar ödüyorsunuz, bu yüzden eğer ileride, kablolu ev internet altyapısına sahip olursanız, ay sonu anında iptal edebilirsiniz. Redbox için taahhüt var diye biliyorum 1 veya 2 yıllık sözleşme, cayma bedeli çok olabilir. Ama ikisi de iyi.
Hızları aşağı yukarı aynı, bir şey daha soracağım normal modemde olduğu gibi magnet modemde de kablo takabiliyor muyuz? Bilgisayarıma kablo yoluyla internet sağlayabilir miyim yani magnet modem hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.