Altyapı güncellenmeden daha hızlı bir internet kullanılabilir mi?

MehmetOfficiall

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ev için kullandığım internet altyapim 15 Mbps ve yetersiz kalıyor. Altyapiyi güclendirmeme gerek kalmadan daha yüksek değerler alabileceğim bir şey var mı alet vb?

Turkcell SuperBox fiyatları biraz tuzlu ama iş görüyor aman diyim Vodafone SuperBox'a karışayım demeyin.

Internette biraz bakidın pek memnun değil.

Gibi insanlar Superbox'tan.

Turkcell Superbox şahsen kullandım 25 MB download alıyordum oyun vs indirirken saniyede 2,2 MB ile indirme yapıyordum ama bir anda zam gelince çıkmak zorunda kaldık Vodafone'a geçtik ondan daha da betermiş cayma bedelini ödeyip Superonline'a geçtik şu an 500 MB download alıyorum oyun indirirken saniyede 40-50 MB indiriyor.

Turkcell Superbox şahsen kullandım 25 MB download alıyordum oyun vs indirirken saniyede 2,2 MB ile indirme yapıyordum ama bir anda zam gelince çıkmak zorunda kaldık Vodafone'a geçtik ondan daha da betermiş cayma bedelini ödeyip Superonline'a geçtik şu an 500 MB download alıyorum oyun indirirken saniyede 40-50 MB indiriyor.

Bizim burda internet yoktu biz getirdik ama 15 Mbps oyun indireyim diyorsun 300-400 kb/sn indiriyor 10GB'lık oyunu indirmesi 7-8 saati buluyor e oyun indikten sonra baska Valorant CS falan da oynayamiyorsun ping yapiyor bende baska cozumler ariyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı