Altyapı için nereye başvurmalıyız?

Ohoo çok işimiz var dostum senle. Everest marka modem olduğu için o şekilde yazıyor. Sen şimdi ilk önce ne istediğini bir detaylıca anlat. Evine sizin olan bir internet mi istiyorsun? Yoksa fiber altyapısı gelmesini mi? Millenicom üzerinden adres sorgulama yaparak maksimum kaç hız alabileceğin yazar adresinde. Sorgulayıp bir yaz bakalım nasıl değerler çıkacak..
1607702539185.png

Türknete geçmek istiyorum. 100Mbps 80 lira gibi bir şeydi sanırım.
1607702682766.png

Eki Görüntüle 775698
Türknete geçmek istiyorum. 100Mbps 80 lira gibi bir şeydi sanırım.
O işler öyle kolay değil. Binanda fiber yok geçemezsin zaten. En kolay port açma yöntemi Türk telekom müdürlüğüne gidip oradan internet başvurusu yapmanızdır. Altyapının sahibi onlar olduğu için bir şekilde port ayarlayacaklardır.

O işler öyle kolay değil. Binanda fiber yok geçemezsin zaten. En kolay port açma yöntemi Türk Telekom müdürlüğüne gidip oradan internet başvurusu yapmanızdır. Altyapının sahibi onlar olduğu için bir şekilde port ayarlayacaklardır.

1607702784297.png

Şu anki internetim bu.
Türk Telekom yeri nerede tam olarak bilmiyorum da Sakaryadayım ben.

Eki Görüntüle 775702

Şu anki internetim bu.
Türk Telekom yeri nerede tam olarak bilmiyorum da sakaryadayım ben.

Aslında değerler güzel. Tahmin ediyorum bina 50 Mbps hızlara kadar destekliyordur. İnternetten bakabilirsiniz müdürlüğün yerine. Eğer bulamazsanız 444 0 375 müşteri hizmetlerini arayarak adresinize en yakın müdürlüğü öğrenebilirsiniz.

Aslında değerler güzel. Tahmin ediyorum bina 50 Mbps hızlara kadar destekliyordur. İnternetten bakabilirsiniz müdürlüğün yerine. Eğer bulamazsanız 444 0 375 müşteri hizmetlerini arayarak adresinize en yakın müdürlüğü öğrenebilirsiniz.
Teşekkür ederim :).
O kadar sıkıntı değil aslında ama oyunlar çok yavaş yükleniyor ondan sıkılıyorum biraz.

Teşekkür ederim :).
O kadar sıkıntı değil aslında ama oyunlar çok yavaş yükleniyor ondan sıkılıyorum biraz.
Ben 5 yıldır sizin yarı hızınızda bile olmayan bir internet ile oyun indirip oynadım. Daha yeni fiber geldi. Türkiye şartlarında çok kötü değil internetiniz emin olun. İstanbul’un göbeğinde 10 mbps hız alamıyor insanlar. Özelli

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı