Altyapı kullanılmasına rağmen sorgulandığı zaman "YOK" olarak gözüküyor

Benim de önceki adresimde Turkcell Superonline fiberi vardı (Vodafone ile antlaşmalı). Bu sitede sorgulattığım zaman ise 16Mbps Türk Telekom bakır ADSL hat gözüküyordu sadece. Tahminimce site Superonline ve Vodafone tipi yani Telekom'dan bağımsız altyapıları göstermiyor. Doğru mudur bilmiyorum fakat benim aklıma sadece bu geldi.

Şu an kullandığım altyapı Türk Telekom dostum öyle olduğunu zannetmiyorum ama teşekkür ederim.

Bende de altyapı sorgulaması yaptığımda böyle gözüküyordu boş port olmadığı için öyle gösteriyor Vodafone Superonline ile alakası yok GigaFiber aktif olmadı sanırsam.

Maalesef hala bekliyoruz kutu var kablo da var ama kabloyu kutunun içine bile koymamışlar henüz.

Bende de altyapı sorgulaması yaptığımda böyle gözüküyordu boş port olmadığı için öyle gösteriyor Vodafone Superonline ile alakası yok GigaFiber aktif olmadı sanırsam.
Arkadaşın şu anki altyapısı için yorum yapmıştım. Verdiğim şirketler Telekom'dan bağımsız olduğu için gözükmüyorlar, örnek vermek amaçlı yazdım sadece. Bunun haricinde GigaFiber aktif olmadığı için gözükmüyordur muhtemelen.

Dosya Ekleri

• IMG_0835.png
    IMG_0835.png
    43 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_0834.jpeg
    IMG_0834.jpeg
    238,3 KB · Görüntüleme: 20
Arkadaşın şu anki altyapısı için yorum yapmıştım. Verdiğim şirketler Telekom'dan bağımsız olduğu için gözükmüyorlar, örnek vermek amaçlı yazdım sadece. Bunun haricinde GigaFiber aktif olmadığı için gözükmüyordur muhtemelen.

Hocam 2 gün önce GigaFiber istiyorum sitesinde sorgu yapınca tebrikler GigaFiber bölgesinizdesiniz yazıyordu şimdi o bile yazmıyor sanki binanın tüm altyapısı çöktü.

Turknet Müşteri Hizmetleri'ni aramış mıydın?
Kutunun ilk geldiği zaman aramıştım sonrasında aramadım.

Hocam 2 gün önce GigaFiber istiyorum sitesinde sorgu yapınca tebrikler GigaFiber bölgesinizdesiniz yazıyordu şimdi o bile yazmıyor sanki binanın tüm altyapısı çöktü.

Kutunun ilk geldiği zaman aramıştım sonrasında aramadım.
Hocam süreçleri nasıl işliyor hiçbir fikrim yok ama telaş yapacak bir durum olduğunu da sanmıyorum. Tekrar iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz ki onun haricinde de bir süre sonra illaki aktif ederler.

Hocam süreçleri nasıl işliyor hiçbir fikrim yok ama telaş yapacak bir durum olduğunu da sanmıyorum. Tekrar iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz ki onun haricinde de bir süre sonra illaki aktif ederler.

Aslında anlamadığım şey hem GigaFiber'in hem de Türk Telekom altyapısının aynı anda yok olması arasında nasıl bir bağ var ki. Bugün TurkNet'i bir arayıp soracağım bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı