Altyapı nasıl çektirilir?

SVGSefaTR

Hectopat
Merhaba arkadaşlar direkt konuya giriyorum. Bizim caddede genel olarak herkes şikayetçiydi internetten çünkü çok yavaştı 2 sene sonra altyapı için geldiler çok mutlu oldum ama aşağıdaki resimdeki gibi kırmızı renkteki yere kadar yapıldı ve 80 download 8 Upload'a çıkarken bizde hala 15 download 1 upload arada 550 metre var. İşin kötüsü o kadar 2 hafta altyapı yapacağız diye beklettiler 2 hafta internetsiz kaldık. Dediğim gibi arada sadece 550 metre var nasıl bize de altyapı çekerler?
(Kırmızı X: Yapılan sokağa kadar altyapı yeşil X: Bizim sokak)

resim_2022-04-23_140550918.png

Toplu imza olması lazım. Atıyorum sokakta fiber var ve apartmanda yoksa, apartman toplu imza ile kendine çektirebiliyor. Yalnız sizin durumunuzda yine başka bir "sokağa" çekmek gerekiyor. Bu da hangi şartlarda gerçekleşir, tahmin etmesi zor açıkçası.

Mesela biz Edirne'de bir sokak için baya uğraşmıştık. Bugün gelecek, yarın gelecek derken hiç öyle bir atılım olmadı. Biraz zaman sonra sebebinin; Selimiye Camii ve birkaç tarihi eserin birleştiği sokak olduğundan "kazı izni çıkmadığı" dolayısı ile yapılamadığını öğrendik. Hala telefon kabloları ile VDSL kullanıyoruz. Bugnun gibi farklı durmlar da olabiliyor, öğrenmek gerçekten zor açıkçası.

Konuda anlattığımı deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00