Altyapı nasıl getirtebiliriz?

İsmail buğra

Kilopat
Merhaba yeni adrese taşındık eve hiçbir şekilde internet bağlanmıyor. Altyapı olmadığı için ne tür yol izlemeliyiz nereye başvuru yapmalıyız altyapı için?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin firmaya dilekçe yazarak mail adreslerine gönder fiziki olarak şubeleri varsa da dilekçeyi oraya da teslim et mutlaka arayıp ilgilenirler duruma göre sana sonuç iletilir.

merhaba bugün türktelekom müdürlügüne gittim dedilerki projeniz çizilmis alt yapı fiber ile yapılcak at yapınız onay sürecinde dediler sizce nemzana onaylanır

Merhaba bugün Türk Telekom müdürlügüne gittim dedilerki projeniz çizilmis altyapı fiber ile yapılacak at yapınız onay sürecinde dediler sizce nemzana onaylanır.

Hocam bende bilmiyorum siteden henüz imza topladık yarın bölgedeki bayilere uğrayıp konuşacağım.

Birkaç yer gezdim hepsi başından sağıyor bayağı uğraşman lazım tanıdık olması lazım vesaire gibi şeyler söylediler bir sonuca varamadık hala altyapı yok sonuçta bir sürü müstakil bina var ve site içi bu nasıl bir iştir anlamış değilim çözüme ulaşırsak tekrar bilgi vereceğim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı