Altyapı olmayan binada internete nasıl erişilir?

Makaleler
6
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İlahiyat
Arkadaşlar yeni eve geldim. Ev sıfır, Türk Telekom reis ile görüştüm. Gelir dediler tarih yok bir şey yok.

Ne yapmam lazım. Superbox almak istemiyorum bir aylık 300 TL gittiğim yer bir ilçe. Ne kadar çeker nasıl olur bilmiyorum. 150 GB kota da var. Aylık 500 GB net harcama oluyor. Derseniz yuh bu ne 4K video arkadaşlar.

Bir alternatif bir şey var mı? En azından altyapı gelene kadar interneti nasıl yapabilirim bir yolu var mı?

Arkadaşlar yeni eve geldim. Ev sıfır, Türk Telekom reis ile görüştüm. Gelir dediler tarih yok bir şey yok.

Ne yapmam lazım. Superbox almak istemiyorum bir aylık 300 TL gittiğim yer bir ilçe. Ne kadar çeker nasıl olur bilmiyorum. 150 GB kota da var. Aylık 500 GB net harcama oluyor. Derseniz yuh bu ne 4K video arkadaşlar.

Bir alternatif bir şey var mı? En azından altyapı gelene kadar interneti nasıl yapabilirim bir yolu var mı?

Altyapı olmayan yerlere Magnet veriyordu Türk Telekom. Hem Superbox'tan daha uygun.

Evraftaki evlerde varsa kablosuz bağlanmak veya kablo çekmek. Oturduğunuz yer müsaitse (kablosuz bağlanacağınız bina görünüyorsa ancak uzaksa) nanostation m2 gibi dış ortam access point cihazını karşılıklı konumlandırıp uzak yerin internetine bağlanabilirsiniz.

B** gelir. En iyi seçenek komşudan internet çekmek. Superbox almanızı şiddetle önermem.

Altyapı olmayan yerlere Magnet veriyordu Türk Telekom. Hem Superbox'tan daha uygun.
Bu konuyu konuşurum öyle birşey demediler.
B** gelir. En iyi seçenek komşudan internet çekmek. Superbox almanızı şiddetle önermem.
Diğer apartmanda var ya ama bana gelmiyor öyle diyim.
Aynı şey seneler evvel başıma geldi. Mecbur Superbox aldım. Tam 6 ay kullandım ancak getirdiler altyapı. Tek çare o gibi gözüküyor.
Anladım o zaman. Kota sorun benim için ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı