Altyapı olmayan binada TurkNet altyapı olduğunu gösteriyor

Salih7158

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba. Bizim bina yapıldığında babam altyapıya gerek duymadığından yaptırttırmamış zamanında :D bizim şu anki internet uydudan çekiyor 16 Mbps internet. Bugün fark ettim 1 senelik aldığımız paket bitmiş. Bende TurkNet'e altyapı sorgulayayım dedim merakımdan ve 85 Mbps desteklediğini gördüm ve binada Türk Telekom altyapısı olduğunu fark ettim. Yıllar önce alt komşumuz kepçe ile falan kazdırıp altyapı getirttirmişti ama tüm binaya mı yoksa sadece o daireye mi altyapı uygulanıyor onu merak ediyorum. Eğer binada altyapı varsa nasıl öğrenebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240705_000730_Chrome.jpg
    Screenshot_20240705_000730_Chrome.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Merhaba. Bizim bina yapıldığında babam altyapıya gerek duymadığından yaptırttırmamış zamanında :D bizim şu anki internet uydudan çekiyor 16 Mbps internet. Bugün fark ettim 1 senelik aldığımız paket bitmiş. Bende TurkNet'e altyapı sorgulayayım dedim merakımdan ve 85 Mbps desteklediğini gördüm ve binada Türk Telekom altyapısı olduğunu fark ettim. Yıllar önce alt komşumuz kepçe ile falan kazdırıp altyapı getirttirmişti ama tüm binaya mı yoksa sadece o daireye mi altyapı uygulanıyor onu merak ediyorum. Eğer binada altyapı varsa nasıl öğrenebilirim?

Binada altyapı varsa tüm dairelerde vardır altyapı şu siteden altyapı sorgulaması yapar mısın goknet altyapı sorgulama.

Binada altyapı varsa tüm dairelerde vardır altyapı şu siteden altyapı sorgulaması yapar mısın goknet altyapı sorgulama.

Peki daireye kablo çektirttirmek mi gerekiyor?

Sonuç böyle. 1000 Mbps internet kullansam en fazla 81 Mbps mi çekecek?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240705_112303_Chrome.jpg
    Screenshot_20240705_112303_Chrome.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 33
Peki daireye kablo çektirttirmek mi gerekiyor?

Sonuç böyle. 1000 Mbps internet kullansam en fazla 81 Mbps mi çekecek?

Altyapın 81 Mbps VDSL destekliyor ama bakır altyapı olduğu için kesin 81 Mbps alabilirsin diyemem kablo yoksa daireye kablo çekmek gerekiyor dairede ankastre kutusu var mı hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı