Altyapı olmayan yerde internet bağlantısı nasıl sağlanır?

Bunun nasıl çalıştığı hakkında bir bilgim yok. Bir de attığınız görsel nedense yüklenmedi. Bahsettiğim işler için uygun bir hız mı?

Hocam 23.50 Mbps download 8 Mbps upload veriyor anlık olarak. Bence gündelik kullanım oyun oynama ve video izleme olarak yeterli ki bende CS2 oynuyorum bu cihazı kullanarak. Genel olarak 80-90 arası pingim var ara sıra yükselebiliyor CS2 sunucularının uzaklığından dolayı. Ben kotalı versiyon kullandığım için 720p izliyorum izliyorsam video onda da ping sıkıntım yok buyurun görseli bir daha bırakayım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-20 124142.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-20 124142.png
    53,8 KB · Görüntüleme: 4
Hocam 23.50 Mbps download 8 Mbps upload veriyor anlık olarak. Bence gündelik kullanım oyun oynama ve video izleme olarak yeterli ki bende CS2 oynuyorum bu cihazı kullanarak. Genel olarak 80-90 arası pingim var ara sıra yükselebiliyor CS2 sunucularının uzaklığından dolayı. Ben kotalı versiyon kullandığım için 720p izliyorum izliyorsam video onda da ping sıkıntım yok buyurun görseli bir daha bırakayım.

Superbox ile aralarında nasıl bir fark var hocam?

@Yukapian
Mantıken öyle olması lazım ama bazen kısıtlama yapabiliyorlar. Telefon iyi çekerken Superbox yavaş çekiyor tarzı şikayetler görüyordum.
Eskiden sınırsız varken şu an sınırsız yok ve paket fiyatları çok pahalıma geldi.
Magnet sınırsız paket var ama o da hızı kısıtlı.

Superbox ile aralarında nasıl bir fark var hocam?

Hız konusunda fark olduğunu düşünmüyorum Superbox'ta kullandım geçen sene yurtta. Tek farkları cep magneti taşınabilir. Çünkü telefondan küçük bir boyutta. Superbox ise bildiğiniz modem. Ve cep magneti sizin oluyor modemi geri alıyor Superbox.

Yeni eve taşındığımızda 2 ay geçici olarak Türk Telekom Magnet kullanmıştık hızı gayet iyiydi. Tek sıkıntısı 200GB kotası vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı