Altyapı olmayan yerde internet bağlantısı nasıl sağlanır?

@Erenbeys61 @Yeyil peki bu magnet modem gibi bir şey mi? Yani Ethernet kablosu takabileceğim bir port var mı? Bir de internette kesilmeler yaşanıyor mu?

Henüz tamamen kesinti yaşamadım. Öyle bir port yok. Bildiğimiz düz duruyor. Böyle bir cihaz.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-09-16 at 15.33.35.jpeg
    WhatsApp Image 2025-09-16 at 15.33.35.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 7
Henüz tamamen kesinti yaşamadım. Öyle bir port yok. Bildiğimiz düz duruyor. Böyle bir cihaz.

Bu şekilde olması kötüymüş. Ethernet olmadan Bluetooth USB ise masaüstü bir bilgisayara bağlanırsam düşük olan internet hızı daha da düşecek. İllaki bir modeme aktarılıyordur ama nasıl işte orası önemli 😀

Bu şekilde olması kötüymüş. Ethernet olmadan Bluetooth USB ise masaüstü bir bilgisayara bağlanırsam düşük olan internet hızı daha da düşecek. İllaki bir modeme aktarılıyordur ama nasıl işte orası önemli 😀

Düz Wi-Fi ve Type-C girişi var şarj için. Bu şarjlı taşınabilir direkt.

Eki Görüntüle 2590833

Olduğum bölgede anlık cep magnet test sonucu. Zaman zaman 50 Mbps'ye kadar yükselmekle birlikte yağmurda 5-10 arasına belki daha düşüğe düşebiliyor. Ama asla tamamen kesildiğini görmedim sadece yavaşlamışlığı var.

Alakasız olacak ama şaka gibi Kanada'da 5000 download + 5000 upload filan var bizim milletimiz 20'yi zor görüyor.

Alakasız olacak ama şaka gibi Kanada'da 5000 download + 5000 upload filan var bizim milletimiz 20'yi zor görüyor.

Ah bir Starlink olsa hiç uğraşmayız da işte ne yapalım durumlar belli.

Sanırım bölgede faaliyet veren en iyi airfiberi bağlatacağım. Cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı