Altyapı olmayan yerde ne yapılmalı?

dragonslayernrs

Picopat
Daha fazla  
Selamlar. Urfa'da bir yere atandım ve hiçbir altyapı yoktur. Süperbox falan da 1 TB'si 3k civarı. Gereksiz pahalı.
En alt katta oturan kişi ev telefonu üstünden çektirmiş benim oturduğum evde ev telefonu girişi vs yoktur.
Telekom ile konuştum altyapı başvurusu tarzında bir şey için kimlik doğrulama, sözleşme vs vs diyip 5 gün sonraya randevu verdi sizi arayıp onaylatacaklar. Altyapı olup olmadığını gelip görmeye mi ne o tarz bir şey dediler. Çok anlamadım açıkçası 30 dk robot gibi konuştu adam.
Ne yapılır dostlar? Yardım edin.

Altyapı gelene kadar 4.5 g tarifelerine yönelmekten başka çaren yok. Turkcell' de süperbox Türk Telekom' da ise magnet var. Magnet taahhütsüz ve daha ucuz olması sebebiyle daha tercih edilebilir duruyor. Bende magnet kullanıyorum. Memnun musun dersen ping yüksek, online oyunlar için uygun değil ama vaat edilen 15 mps i hızı ise çoğu zaman alabiliyorum. Altyapı sürecine gelirsek keşif ekibi geliyor proje çiziyor onu bölge müdürlüğüne onaya gönderiyor. Herşeyin bitip internete kavuşman 3 ay ile 2 sene arası diyebiliriz.

Selamlar. Urfa'da bir yere atandım ve hiçbir altyapı yoktur. Süperbox falan da 1 TB'si 3k civarı. Gereksiz pahalı.
En alt katta oturan kişi ev telefonu üstünden çektirmiş benim oturduğum evde ev telefonu girişi vs yoktur.
Telekom ile konuştum altyapı başvurusu tarzında bir şey için kimlik doğrulama, sözleşme vs vs diyip 5 gün sonraya randevu verdi sizi arayıp onaylatacaklar. Altyapı olup olmadığını gelip görmeye mi ne o tarz bir şey dediler. Çok anlamadım açıkçası 30 dk robot gibi konuştu adam.
Ne yapılır dostlar? Yardım edin.
Buradan adresini sorgular mısın? Toplama Pc İnternet Altyapı Sorgulama
0 Mbps yazarsa yan daireyi falan sorgulayın. Altyapı türünü, saha dolabına uzaklık vs. görelim.

Buradan adresini sorgular mısın? Toplama Pc İnternet Altyapı Sorgulama
0 Mbps yazarsa yan daireyi falan sorgulayın. Altyapı türünü, saha dolabına uzaklık vs. görelim.
1735971489903.png

21 benim oturduğum 22 yi sorgulatınca bu çıkıyor. Ama 22 yakın mı uzak mı bilmiyorum benim olduğum binada fiber vs yok diyolar.

Altyapı yok ise Superbox var onu kullanabilirsiniz fakat fiyatı tuzlu. Gerçi bahsetmişsiniz fakat ondan başka çareniz yok belki başka operatörlerin böyle çeşitli superbox'a benzer kampanyaları vardır. Altyapı gelmez ise altyapılı gibi internet sözleşmesi yaptırmanız zor.

Altyapı yok ise Superbox var onu kullanabilirsiniz fakat fiyatı tuzlu. Gerçi bahsetmişsiniz fakat ondan başka çareniz yok belki başka operatörlerin böyle çeşitli superbox'a benzer kampanyaları vardır. Altyapı gelmez ise altyapılı gibi internet sözleşmesi yaptırmanız zor.
Ev telefonu kablosu ile çekilen internet hızı nasıl oluyor bilginiz var mı? Aşağı evde kablo girişi varsa onlardan kendime kablo uzatsam vs diye düşünüyorum da. Benim kendi aboneliğimi yapmam zor iş gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı