Hayırlı olsun binanıza GPON fiber altyapısı gelmiş. Yaklaşık 2 hafta içinde test süreci bitip hizmet alabilirsiniz 100 Mbps’e kadar.Evet aynısı
Hayırlı olsun binanıza GPON fiber altyapısı gelmiş. Yaklaşık 2 hafta içinde test süreci bitip hizmet alabilirsiniz 100 Mbps’e kadar.Evet aynısı
Sokağa kablo çekmediler daha hocam onunla birlikte mi 2 hafta surer? Cahilce soruyosam kusura bakmayin turk telekom isini yaparak sasirtti beniHayırlı olsun binanıza GPON fiber altyapısı gelmiş. Yaklaşık 2 hafta içinde test süreci bitip hizmet alabilirsiniz 100 Mbps’e kadar.
Binanızın önünde kazı işlemi yapıldı mı?Sokağa kablo çekmediler daha hocam onunla birlikte mi 2 hafta surer? Cahilce soruyosam kusura bakmayin turk telekom isini yaparak sasirtti beni
Hayir sadece muhendis gelip bi bakmis diye duydum. Sokagin basinda logar kapagi gibi turk telekom kapagi varBinanızın önünde kazı işlemi yapıldı mı?
Tamam hocam çekilmiş. 2 hafta içinde hizmet alırsınız.Hayir sadece muhendis gelip bi bakmis diye duydum. Sokagin basinda logar kapagi gibi turk telekom kapagi var
Tamam hocam çekilmiş. 2 hafta içinde hizmet alırsınız.
Türk Telekomun altyapı sorgu sistemi tam stabil değil. En net bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz.Hocam bizim altyapı sorguladığımızda:
Superonline: ADSL.
Millenicom ve NetSpeed: VDSL.
Fakat Türk Telekom'dan baktığımda lokasyon bulunmadı falan diyor? Acaba nedendir hocam?
Türk Telekom'un altyapı sorgu sistemi tam stabil değil. En net bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz.
İnterneti kullanıyorsanız boş port yok yazar. Farklı bir İSS geçmek istiyorsanız portu devretmeden geçin. Yoksa portunuzu başkası kapabilir.Altyapı 76 Mbps olarak gözüküyor. Ve VDSL2 yazıyor ayrıcada boş port yok yazıyor.
İnterneti kullanıyorsanız boş port yok yazar. Farklı bir ISS geçmek istiyorsanız portu devretmeden geçin. Yoksa portunuzu başkası kapabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.