Altyapı sorunsalı

hellvol

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aktif olarak kullandığımız Türk Telekom 24MB internetimiz var. Taahhüt yarin bitecek farkli ISS'ye geçmek için TürkNet ve Milleni'den altyapı sorgulaması yaptım fakat altyapı yok hatası aldım müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen sonuç alamadım. İşin garip yanı Telekom'la da görüştüm, hatta sorun olmadığını 50 MB'e kadar alabileceğimi söylediler. Modem arayüzünde 62MB kadar alabileceğim gözüküyor. Altyapı gözükmediği için geçişte yapamıyorum, çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar aktif olarak kullandığımız Türk Telekom 24MB internetimiz var. Taahhüt yarin bitecek farkli ISS'ye geçmek için TürkNet ve Milleni'den altyapı sorgulaması yaptım fakat altyapı yok hatası aldım müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen sonuç alamadım. İşin garip yanı Telekom'la da görüştüm, hatta sorun olmadığını 50 MB'e kadar alabileceğimi söylediler. Modem arayüzünde 62MB kadar alabileceğim gözüküyor. Altyapı gözükmediği için geçişte yapamıyorum, çözüm önerilerinizi bekliyorum.
TürkNet Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Yani TürkNetten 100Mpbs altyapı alsanda o sana 24Mpbs olarak gelicek. Zaten sözleşmede bunu belirtiyorlar. Bence Turkcell superbox a geç. Ünlü yayıncılar bile onu kullanıyordu bi aralar.

TürkNet Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Yani TürkNetten 100Mpbs altyapı alsanda o sana 24Mpbs olarak gelicek. Zaten sözleşmede bunu belirtiyorlar. Bence Turkcell superbox a geç. Ünlü yayıncılar bile onu kullanıyordu bi aralar.
Güzel öneri ama paket ücretleri bi hayli pahalı.

Altyapı olarak sadece Türk Telekom var, fiyatlarin uygun olmamasından dolayi ayni altyapıyı kullanicak olsam da daha uygun bir firmaya gecis yapmak istiyorum fakat firmalar altyapı olmadığını söyleyip kestirip atıyor.
Değerlerim de bu şekilde.
Güncelleme an itibarı ile millenicoma geçiş yaptım 35 mbps paketine ve vadedilen hızı ufak bir kayıpla alıyorum umarim sorun yaşamam.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı