Altyapı talebi nasıl yapılabilir?

Makaleler
3
Merhaba. Oturduğum yerde internet altyapısı yok. Burdur'un Gölhisar ilçesinde oturuyorum ve altyapı talebinde önceden bulunmuştum fakat 1 yıl civarı süre geçti hala gelen giden yok. Altyapı başvurusunu nasıl yapacağım?

Evimin 5 metre önünde bir tane ortaokul bir tane de imam hatip lisesi var altyapı bu mahalle için öncelikli olabilir yani fakat bir türlü talepler işe yaramıyor.

Mahalleye çıkıp herkesten imza mı toplamam gerekiyor? Okul müdürüne mi ulaşsam yoksa altyapı için fikir verebilir misiniz?

İnternet başvurusu yapmak istediğiniz operatöre gitmeniz gerekir. Çevrenizdeki komşularınızla birlikte giderseniz daha iyi olur, hatta gerekirse imza bile toplayabilirsiniz. Çoğu zaman keyiflerine göre hareket ederler ve altyapıyı getirmezler ama umarım sizin şansınız yaver gider.

İnternet başvurusu yapmak istediğiniz operatöre gitmeniz gerekir. Çevrenizdeki komşularınızla birlikte giderseniz daha iyi olur, hatta gerekirse imza bile toplayabilirsiniz. Çoğu zaman keyiflerine göre hareket ederler ve altyapıyı getirmezler ama umarım sizin şansınız yaver gider.

Mesela Türk Telekom şubesine 20 kişi gidip altyapı talebi mi yapacağız? İmza toplasam götürsem yeterli olmaz mı? Mesela bir dilekçe olsa işte adresimize altyapı gelmesi, fiber altyapı yapılmasını talep ediyorum tarzı bir şey hazırlasak ve onu teslim etsek olmaz mı? Çıksam 20-30 tane imza toplarım tüm mahalle razı hepsi ile samimiyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı