Altyapı yenileme

Zeonpat

Hectopat
Vodafone internet kullanıyorum internet kablolarına bakım yaptırmak istiyorum ama nasıl yapcağım kendimmi yoksa bir ekipmi gelecek, ekibi nasıl çağiracağım beni bir aydınlatın.(vodafone interneti kesinlikle önermem)😂

Ev içi hatta ellemezler ama dışardaki hatta sorun olduğunu düşünüyorsan arıza talebi oluştur. Eve internet geliyorsa çok kontrol edeceklerini sanmam, online sistem üzerinden hat değerlerine bakıp sıkıntı ev içindeki hattadır bizim değerlerimiz normal gösteriyor diyecekler muhtemelen.

Ev içi hatta ellemezler ama dışardaki hatta sorun olduğunu düşünüyorsan arıza talebi oluştur. Eve internet geliyorsa çok kontrol edeceklerini sanmam, Online sistem üzerinden hat değerlerine bakıp sıkıntı ev içindeki hattadır bizim değerlerimiz normal gösteriyor diyecekler muhtemelen.

Dostum ev içi hat nedir?

Vodafone internet kullanıyorum internet kablolarına bakım yaptırmak istiyorum ama nasıl yapcağım kendimmi yoksa bir ekipmi gelecek, ekibi nasıl çağiracağım beni bir aydınlatın.(vodafone interneti kesinlikle önermem)😂

En kısa sürede iptal ettirin hocam. Altyapınız kaç Mbps destekliyor acaba?

Belli olmaz, ev içindeki kablolarda yıpranma olunca da oluyor. Test etmenin en kolay yolu binadaki internet panosundan direk modeme yeni kablo çekmek. Üniversitedeyken eve 2. hattı çekmek isteyince zeminden 7. kata dışardan kablo çekmiştim. Sırf evdeki arkadaşlar film falan izlerken benim oyunumda lag oluyor diye. 😁

Diğer bir yolu da apartmandaysanız ve komşularınızda internet kullanıyorsa onlara sorabilirsiniz ne kadar hız alıyorlar diye, onlarda sıkıntı yoksa sorun sizin hattınızda veya sağlayıcınızdadır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı