josephsener
Kilopat
Bu değerler ile 100Mbps almam mümkün mü? Bir de hangi sağlayıcıyı kullanmam gerekli? Şu an NetSpeed kullanıyorum memnunum fakat 100Mbps paketi yok. Millenicom düşünüyorum fakat TürkNet fiyat farkından dolayı daha cazip geliyor.
Bu değerlere nereden ulaşabilirim, kendiminkini nasıl görebilirim?Bu değerler ile 100Mbps almam mümkün mü? Bir de hangi sağlayıcıyı kullanmam gerekli? Şu an NetSpeed kullanıyorum memnunum fakat 100Mbps paketi yok. Millenicom düşünüyorum fakat TürkNet fiyat farkından dolayı daha cazip geliyor.
Eki Görüntüle 502138
Modem arayüzünde yazar hocam.Bu değerlere nereden ulaşabilirim, kendiminkini nasıl görebilirim?
Konu açtım onaylanmasını bekliyorum da benim de kaç Mbps alacağımı söyler misiniz?Modem arayüzünde yazar hocam.
Konu açtım onaylanmasını bekliyorum da benim de kaç Mbps alacağımı söyler misiniz?
Konu açtım onaylanmasını bekliyorum, modlar yine sigara molasındaHocam modemde bu bölümü bulduysaniz fotoğraf atin buraya söyleyelim.
Konum.Hocam modemde bu bölümü bulduysaniz fotoğraf atin buraya söyleyelim.
Aslında benim demek istediğim bu SNR değeri ile 100Mbps alınır mı?142 mbps Download 70 mbps Upload destekler. TürkNet adres sorguladığında ne diyor? Birde işin şakası evi santralin üstüne yapmışlar bu değerler ne böyle.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.