Altyapının desteklediği hızlara ulaşabilir miyim?

Viko55

Femtopat
Yaklaşık 1 sene önce adresimde ADSL mevcuttu. 16 Mbps'lik paket kullanıyordum ama 1 Mbps ancak alabiliyordum. Milenicom gibi sitelerde adresimi sorgulattığımda 8 Mbps gözüküyordu.

sdfadghsgfh.PNG

Ve modemden aldığım değerler bunlardı. Böyle olunca iptal ettirdim ve Superbox aldım. 1 sene içerisinde adresime VDSL altyapı geldiğini öğrendim ve şu an TürkNet'in sitesinde 35 Mbps Milenicom'da ise 37 Mbps gözüküyor. Size sorum bu sitelerde gördüğüm değerli evimde görebilir miyim? Eski modemde gözüken hat değerleri düzelmiş midir? Yoksa bu değerler bina içi tesisat mı bağlı?

sdfadghsgfh.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 sene önce adresimde ADSL mevcuttu. 16 Mbps'lik paket kullanıyordum ama 1 Mbps ancak alabiliyordum. Milenicom gibi sitelerde adresimi sorgulattığımda 8 Mbps gözüküyordu.

Eki Görüntüle 711794

Ve modemden aldığım değerler bunlardı. Böyle olunca iptal ettirdim ve Superbox aldım. 1 sene içerisinde adresime VDSL altyapı geldiğini öğrendim ve şu an TürkNet'in sitesinde 35 Mbps Milenicom'da ise 37 Mbps gözüküyor. Size sorum bu sitelerde gördüğüm değerli evimde görebilir miyim? Eski modemde gözüken hat değerleri düzelmiş midir? Yoksa bu değerler bina içi tesisat mı bağlı?

Eki Görüntüle 711794
Bina içinede bağlı. Vdsl destekliyorsa alırsınız diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 711794

Eki Görüntüle 711794
Bende Türknet'liyim 35mbps gösteriyordu sitelerinde, geldiler bağladılar 35 aldım. Aynı şekilde arkadaşım da 35 alıyor. Hattınızın değerleri kötü galiba ve vdsl olmadan alamazsınız bu hızları. Bina içi tesisattan kaynaklanabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı