Altyapısız evde nasıl kaliteli internet kullanılır?

KEYF

Femtopat
Daha fazla  
Evimde altyapı yok, o yüzden ChatGPT ile biraz sohbet ettikten sonra bana öneriler verdi. İyi internet için modem + router kombinasyonu tavsiye etti. Ben de biraz araştırma yaptıktan sonra şu ikiliyi buldum:

TP-Link Archer MR600 router
ASUS DSL-AX82U Dual-Band Wi-Fi Aura RGB modem/router

Bu kombinasyonu düşündüm. SIM karta bağladığımda nasıl çeker, verim alabilir miyim diye merak ettim. Bu konuda önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeme ihtiyqcınız olmayacak zaten veriyorlar ama mobil veri ile pahalı paketler.

Örnek olarak fiyatlarına sayfalarından bakabilirsiniz.

Modemi rautere bağlayıp kulanabiliyor muyum yani SIM kart olmadan ve güzel internet kalitesi olur mu iyi modem olmadigi icin.

Rautere baglayip kulanabiliyor muyum yani ve iyi internet kalitesi verirmiki iyi modem olmadigi icin.

Modemi rautere bağlayıp kulanabiliyor muyum yani SIM kart olmadan ve güzel internet kalitesi olur mu iyi modem olmadigi icin.

Rautere baglayip kulanabiliyor muyum yani ve iyi internet kalitesi verirmiki iyi modem olmadigi icin.

Sonuçta cep telefonu gibi düşünmen lazım telefon ne kadar çekiyor sa vu modemlerde o kadar çekiyor. Bulunduğunuz yerde hangisinin çekim gücü daha iyi ise alınabilir ama GB artınca fiyatlar uçuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…