Altyapısız eve internet için Superbox alternatifi var mı?

Evde şu an altyapı yok. Superbox almayı düşünüyorum ama o da çok pahalı. Kotasız ve 10 Mbps internet 160 TL.
Kotalı alamam çünkü oyunların boyutları çok yüksek, iki oyun yüklemeye kota bitsin istemiyorum. İndirme hızı çok önemli değil benim için, yani 10 Mbps yeter ama ping biraz önemli. En azından 50-60 olsa iyidir. Öyle 20-30 falanda olmasına gerek yok.
Önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wifi internet diye birşey var.Hangi şehirde yaşıyorsunuz?Her şehirde ve ilçede olmayabiliyor.Yerel şirketler yapıyor bu işi altyapısız.

Uydunet. Altyapın yoksa paşalar gibi ödeyeceksin kaçışı yok. Misalen bende maksimum 16 Mbps idi. Sonra 8'e düşürdüler daha sonra 6'ya düşürdüler. Ben de isyan ettim başkanın.. Gittim Superbox aldım. Ne yapayım başkanım?

Wifi internet diye birşey var.Hangi şehirde yaşıyorsunuz?Her şehirde ve ilçede olmayabiliyor.Yerel şirketler yapıyor bu işi altyapısız.

Yerel şirketler altyapısız yapmıyor. Yerel şirketler mevcut altyapı üzerinden hizmet veriyor. Bu da (benim gördüğüm, bildiğim kadarıyla) Türk Telekom üzerinden oluyor. Turk Net kullanıyorum, herhangi bir arıza durumunda Türk Telekom ile irtibata geçiyorum bölgedeki sorunu çözmeleri için.

Uydunet. Altyapın yoksa paşalar gibi ödeyeceksin kaçışı yok. Misalen bende maksimum 16 Mbps idi. Sonra 8'e düşürdüler daha sonra 6'ya düşürdüler. Ben de isyan ettim başkanın.. Gittim Superbox aldım. Ne yapayım başkanım?
Uydunet değil.Örnek vermek gerekirse istanbul için Myfi | Yeni Nesil İnternet Aboneliği gibi yerel şirketler bu işi yapıyor.Ben Diyarbakır'da 1 yıldan fazla kullandım, memnun kaldım.Peşin ödemeli taahhütsüz.
Yerel şirketler altyapısız yapmıyor. Yerel şirketler mevcut altyapı üzerinden hizmet veriyor. Bu da (benim gördüğüm, bildiğim kadarıyla) Türk Telekom üzerinden oluyor. Turk Net kullanıyorum, herhangi bir arıza durumunda Türk Telekom ile irtibata geçiyorum bölgedeki sorunu çözmeleri için.
Bahsettiğim internet sağlayıcılarından daha önce abonelik yaptınız mı?Çünkü altyapının olduğu veya olmadığı yerlerde kendi istasyonlarının çekim alanına göre bağlantı sağlıyorlar bildiğim kadarıyla.

Kocaeli/Körfez'de.
Uydunet değil.Örnek vermek gerekirse istanbul için Myfi | Yeni Nesil İnternet Aboneliği gibi yerel şirketler bu işi yapıyor.Ben Diyarbakır'da 1 yıldan fazla kullandım, memnun kaldım.Peşin ödemeli taahhütsüz.

Bahsettiğim internet sağlayıcılarından daha önce abonelik yaptınız mı?Çünkü altyapının olduğu veya olmadığı yerlerde kendi istasyonlarının çekim alanına göre bağlantı sağlıyorlar bildiğim kadarıyla.
Myfi güzel duruyor. Fiyatı uygun. Almalı mıyım sizce? Oturduğum yere uygun mu?

Son düzenleme:
Kocaeli/Körfez'de.

Myfi güzel duruyor. Fiyatı uygun. Almalı mıyım sizce? Oturduğum yere uygun mu?
O siteyi örnek olarak verdim.Kocaeli wifi internet yazıp aratırsanız ulaşabilirsiniz.Bu çıktı karşıma ilk KOCAELİ İNTERNET – Gökyüzünde ki fiberiniz.Yerel şirket olduğu için hizmet kaliteleri farklılık göstermektedir o yüzden kesin birşey diyemem, ben memnundum.
Gesnet İnternet Hizmetleri | GESNET, Güzel İnternet. Kocaeli'de bu da var googledan dediğim gibi aratıp bulabiilirsiniz. Poyraz WiFi - Kablosuz İnternet Çözümleri

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı