Turkcell Superbox internet hızları

GökhanÖzev

Hectopat
Arkadaşlar geçen gün aylık 159 TL'ye Superbox sınırsız 10Mbps internet siparişi vermiştim fakat bugün aradım, vazgeçtim. Siparişi verirken demiştim upload hızı kaç bu paketin, bana dedi ki 5 download 5 upload. Arkadaşlar bu şaka mı? Yoksa 10/10 mu veriyor ve kadının mı bilgisi yok ?5/5 ise ne yapayım o fiyata onu? Bilgisi olan var mı? Detaylı bir aydınlatsın beni.

Bende Turkcell'in 10 MBPS'lik paketini kullanıyorum. 10MB download 5 MB upload alıyorum. Ama parasını kesinlikle hak etmeyen bir internet, altyapısı olmayanları soyuyorlar resmen. Oyun içinde hiç uygun değil. Ve kronik sorunu olan modemi veriyorlar. Tabii son karar sizin.

Bende Turkcell'in 10 MBPS'lik paketini kullanıyorum. 10MB download 5 MB upload alıyorum. Ama parasını kesinlikle hak etmeyen bir internet, altyapısı olmayanları soyuyorlar resmen. Oyun içinde hiç uygun değil. Ve kronik sorunu olan modemi veriyorlar. Tabii son karar sizin.
Hadi ya iyiki iptal etmişim o zaman tam bağlatuyodum aga bıktım turk telekomdan dünyanın en kötü interneti türk telekom şuan bulunduğum bölgede alınan en yuksek untetnet hızı 10 mb upload ise 1 mb bile seğil 0.8 kb resmen sürünüyoz burda

Twitterdan Yusuf Kıraç'a twit atarsanız maksimum 2 haftada internetiniz geliyor. Ben de Tekirdağ'dayım 4 günde geldi benim İnternetim.
Nasıl yanı ne interneti geldi
Twitterdan Yusuf Kıraç'a twit atarsanız maksimum 2 haftada internetiniz geliyor. Ben de Tekirdağ'dayım 4 günde geldi benim İnternetim.
Dediğin adama yazdım twitterddan kardeşim ama saçma bi olay o ne alaka adam kafasına göre bi yerlere fiber altyapı nasıl döşiycek belediye nin işi bunlar

Yok kanka da bışi sorcam şimdi bunlar altyapı döşerse ben başka fiber internetleride bağlatabilirim dimi ?
Türk Telekom Fiber (FTTC/B/H) Altyapı
Bölgenizde/binanızda Türk Telekom'un fiber altyapısı mevcut ise şu firmalardan hizmet alabilirsiniz:
-Türk Telekom
-Millenicom
-Netspeed
-Fixnet
-Oris
-Vodafone Fibermaxx (şuan için yalnızca 24Mbps)
-TurkNet (VAE 35Mbps'e kadar sadece FTTC sistemler için)
-Turkcell (Yalnızca FTTC ve FTTB/DSL sistemler için)

(alıntıdır)

@GökhanÖzev Size bahsedilen paket şu Superbox Fırsat 10 Mbps İnternet:

Eki Görüntüle 503043

Biraz aşağıya indiğimizde şu bilgiler var:
  • Superbox Fırsat 100GB paketi indirme üst limit hızı 10 Mbps, yükleme üst limit hızı 2 Mbps'dir.
  • Superbox Fırsat 10 Mbps Paketi indirme üst limit hızı 10 Mbps, yükleme üst limit hızı 2 Mbps'dir.
  • Superbox Fırsat 20 Mbps Paketi indirme üst limit hızı 20 Mbps, yükleme üst limit hızı 5 Mbps'dir.
Adamlar tam bir dolandırıcı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı