Altyapısız internet firması var mı?

Blue Beetle

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce birçok firmada altyapımı sorguladım ama şuana kadar en fazla 16 Mbps alabileceğimi öğrendim ve ben daha hızlı internet olan paket almak istiyorum altyapısız internet firması var mı?

Daha önce birçok firmada altyapımı sorguladım ama şuana kadar en fazla 16 Mbps alabileceğimi öğrendim ve ben daha hızlı internet olan paket almak istiyorum altyapısız internet firması var mı?

Daha hızlı alamazsın ancak UyduNet gibi şeylerden daha hızlı alırsın.

Turkcell Superbox vardı telefonun çektiği her yerde internet erişimi var diye biliyorum 200 - 300 Mbps alabiliyormuşsun en fazla.

Hocam, olanı kullanın derim. Uydu ile internet pahalı. Super Box ve Red Box da fazla hız vermiyor.

Peki ağalar İstanbul'un internet altyapısı duzelcek mi bir bilgisi olan var mı herhangi bir tarihte falan duzelcek mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı